Zaujímavosti

Smrť princeznej Diany: 1. časť

Smrť princeznej Diany

videní: 1.8K

V nedeľu dňa 31. augusta 1997 otriasla v raných hodinách svetom správa o smrti princeznej Diany. Zomrela spoločne so svojím milencom Dodim Al-Fayedom pri autonehode, ktorá sa stala v noci v jednom z parížskych tunelov. Vodič automobilu Henri Paul tiež zomrel. Dianin bodyguard Trevor Rees Jones bol vážne zranený. Nejak tak môže vyzerať XY ďalších ranných správ, či správ o tragickej nehode. Jednalo sa však o nehodu? Prinášame vám trojdielny článok na tému smrti princeznej Diany. Začíname.

Zo začiatku to vyzeralo, že príčina nehody je jasná. Pri pokuse striasť sa paparazzov, ktorí ich prenasledovali na motocykloch, vošiel vodič do tunela o niečo rýchlejšie ako mal, a s autom následne narazil do jedného zo stĺpov vnútri tunela. Potom však začali prichádzať prvé otázky. Prečo išli tak rýchlo? Bol Henri Paul pod vplyvom alkoholu? Ak áno, prečo mu bolo dovolené riadiť auto britskej celebrity číslo jeden, princeznej Diany, ktorej nepodarený sobáš s následníkom trónu princom Charlesom vygeneroval celé stránky špekulácií a škandálov, ktoré tlači stačili na celú dekádu? Prečo v tuneli tesne pred nehodou zlyhalo osvetlenie a kamerový systém? Prečo trvalo tak dlho než princeznú Dianu, ktorá po nehode bola ešte nažive, previezli do nemocnice?

A prečo bolo jej telo hneď po smrti, ktorú zapríčinila zástava srdca, nabalzamované ešte predtým, ako mohla byť vykonaná pitva? Bola tehotná? Je možné, že sa chcela tajná služba MI6 a britská kráľovská rodina jej a jej milenca, syna jedného z najbohatších britských biznismenov, Mohammeda Al-Fayeda, zbaviť? Získala si snáď princezná svojou netaktnosťou zo strany kráľovskej rodiny a stále excentrickejším správaním nepriateľov na vysokých miestach? Al-Fayed starší vyhlásil, že pár bol zavraždený, plánovali svadbu a britský „establishment“ sa rozhodol, že je čas, aby boli odstránení. Spočiatku bolo Al-Fayedovo tvrdenie brané ako paranoidné, ale s postupom času sa začali v prípade objavovať nezrovnalosti. Al-Fayedova teória sa zrazu nezdala taká nepravdepodobná. Čoskoro sa k nemu začali pridávať aj ostatní, ktorí boli presvedčení, že toto nebola len tak hocijaká nehoda, ale zrejme za tým stojí niečí úmysel. Pokračujeme druhou časťou článku.

Zdroj: Hello! | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov