Zaujímavosti

Lietajúce taniere a mimozemšťania (4. časť)

lietajúce taniere

videní: 1.2K

Pokračujeme štvrtou a zároveň poslednou časťou série článkov s názvom Lietajúce taniere a mimozemšťania. Pokračujeme tam, kde sme v rámci tretej časti skončili – pri Roswellskom incidente a udalostí, ktoré nasledovali po ňom.

Incident s údajným meteorologickým balónom sa mal skrývať preto, aby projekt Mogul neprišiel o svoje utajenie, a preto armáda prišla s historkou o spadnutom meteorologickom balóne. To však nevysvetľovalo, prečo bol materiál nájdený na ranči taký neobvyklý a prečo by armáda vôbec takýto materiál používala. Okrem toho bolo viac než divné, že sa nikdy predtým armáda k troskám armádneho vybavenia tak neponáhľala, ale teraz sa tam hnala, akoby na tom závisel život, aby všetko zakryla a zatajila.

Potom prišla myšlienka, že za celým incidentom mala stáť jadrová nehoda na strane armády, ale aj tu boli problémy s vysvetľovaním niektorých nezrovnalostí. Pre začiatok, armáda v tom čase nemala žiadne funkčné jadrové zbrane. Neodohrali a tam ani žiadne jadrové nehody, ako tvrdia verejné záznamy. Kritici tiež argumentujú tým, že keby armáda stratila jadrovú zbraň, určite by nečakala na nejakého okoloidúceho, aby ju nahlásil.

Kvôli utajeniu, ktorému podlieha celá táto príhoda, sa hneď niekoľko výskumníkov UFO prikláňa k teórii, že sa muselo stať niečo, čomu nemalo prihliadať oko smrteľníka. Jedni veria, že tam pristáli mimozemšťania a že vláda Spojených štátov jednoducho tento fakt odmieta, aby nevyvolala paniku. Iní zase tvrdia, že má vláda prístup k mimozemskej technológii, ale že to odmieta priznať. Dokonca sa špekulovalo nad tým, že sa zrazili dve mimozemské plavidlá alebo že to bola nehoda, v ktorej hralo úlohu špionážne zariadenie, ktoré malo byť nástrojom v tajnom experimente na ľuďoch. Táto teória potom nabrala na dôveryhodnosti nielen v oblasti výskumu UFO po tom, čo ju Nick Redfern rozviedol vo svojej knihe Púštny zlodeji tiel.

Dodnes vlastne nikto poriadne nevie, čo sa stalo vlastne stalo. Dokonca aj tie najpresvedčivejšie teórie, ktoré sa dostali na verejnosť, majú hŕbu nevyriešených vecí.

Zdroj: nbcnewstopdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov