Zaujímavosti

Lietajúce taniere a mimozemšťania (3. časť)

lietajúce taniere

videní: 1.7K

Pokračujeme treťou časťou článku s názvom Lietajúce taniere a mimozemšťania. Podobne ako v druhej časti, aj v tretej sa pozrieme bližšie na Roswellský incident.

Friedman a Moore uskutočnili rozhovor s operátorkou teletypu (zariadenia fungujúceho na báze telegrafu a písacieho stroja, ktoré umožňovalo dorozumievanie na väčšie vzdiealenosti) Lindou Sleppyovou. V roku 1947 pracovala v rádiovej stanici v Novom Mexiku a tvrdila, že FBI prerušila vysielanie o lietajúcom tanieri. To išlo dohromady so svedectvom Marcela, v ktorom uviedol, že armáda zadržala informácie týkajúce sa zvláštnych trosiek. A že ich sám videl na vlastné oči. Podľa neho bola historka s lietajúcim meteorologickým balónom vymyslená za účelom zatajiť pravdu. Potom mal na scénu vstúpiť vyslužilý brigádnik amerického letectva Arthur Exon. Ten mal povedať výskumníkom UFO Kevinovi Randleovi a Donaldovi Schmittovi, že počas jeho služby na základni Wright Patterson doviezli nejaké zvláštne trosky. Mali byť veľmi ľahké a podľa všetkého nezničiteľné. Po základni sa však začali šíriť aj fámy, že z „vesmírneho plavidla“ mali byť vyzdvihnuté aj telá.

Ďalší vyslužilý dôstojník letectva, brigádny generál Thomas Dubose, v rozhovoroch povedal, že roswellský incident bol jedným z najväčších tajomstiev a že do toho bol zapletený aj Biely dom. Tiež potvrdil, že historka s meteorologickým balónom bola vykonštruovaná. Ostatní bývalí dôstojníci rozprávali podobné príbehy. Buď telá s mimozemšťanmi videli, alebo o nich aspoň počuli.

Väčšina týchto dôkazov bola odmietnutá skeptikmi ako dôkazdy z druhej ruky. Napriem tomu však vo vládnej verzii s meteorologickým balónom zostávali podozrivé anomálie. Nie je sa teda diviť, že otázky neutíchli. Možno práve naopak…

Hneď niekoľko teórií však bolo veľmi prepracovaných tou prvou a podľa väčšiny aj tou najpresvedčivejšou je tá, že trosky pochádzajú zo špionážneho vybavenia, ktoré malo byť využité v prísne tajnom projekte, ktorého cieľom bolo získať informácie o nukleránej aktivite Ruska a ktorý niesol názov Mogul. Pokračujeme v 4. časti článku s názvom Lietajúce taniere a mimozemšťania.

Zdroj: nbcnewstopdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov