Zaujímavosti

Prečo sa ľudia sobášia so svojimi zvieratami?

antistresové fotografie

videní: 1.4K

Aj keď sa manželstvo medzi ľuďmi a zvieratami objavovalo iba v metodike a fikcii, dnes existuje veľa prípadov, keď sa ľudia zosobášili so svojimi domácimi miláčikmi alebo inými zvieratami. Vyskytli sa prípady, keď si ľudia vzali psy, mačky, kravy, delfíny a dokonca aj žaby. Otázkou však zostáva, prečo?

Ľudia sú sklamaní po mnohých neúspešných vzťahoch

Prečo si niektorí ľudia berú zvieratá

Je úplne pochopiteľné, že ľudia sú v dnešnom svete sklamaní, ale jedna žena bola taká sklamaná mužmi, že našla útočisko v bezpodmienečnej láske a lojalite k svojmu psovi.

Žena, Elizabeth Hoad , sa rozhodla venovať svoju lásku a život svojmu zlatému retrieverovi vyslovením monumentálneho „áno!“ Po 4 stroskotaných vzťahoch a vyše 220 rande jednoducho nedokázala nájsť toho pravého muža a namiesto toho našla svoje šťastie vo svojom milovanom psovi.

Mať psa vo svojom živote je spojené s nižšou úrovňou depresie a osamelosti

Prečo si niektorí ľudia berú zvieratá

Mnoho ľudí tvrdí, že si vzali svoje domáce zvieratá kvôli pozitívnemu vplyvu, ktorí majú na ich duševné zdravie. Štúdia zistila, že mať psa v tvojom živote výrazne zlepšuje tvoje duševné zdravie, pretože sa to spája s menšou osamelosťou, menšou depresiou a celkovo zlepšenou pohodu.

Štúdia naznačuje, že pre ženy sú vzťahy najmä so psami prospešné, pretože majú skôr prospech z duševných výhod, ktoré im prinášajú psy. To je zásadný dôvod, prečo sú ľudia motivovaní vziať si svoje psy, pretože ich náklonnosť k psom ich povzbudzuje, aby urobili tento dramatický krok vpred a boli vyhlásení za človeka a psa …

Zvieratá sú pre niektorých lepšie ako ľudia

Why Some People Marry Animals
Po mnohých neúspešných pokusoch o udržiavanie vzťahov s ľuďmi sa niektorí ľudia skutočne vzdali tohto druhu lásky a skutočne hľadali zvieratá, ktoré sú lojálnejšie, milujúce a hodné ich lásky. Napríklad žena menom Wilhelmina Morgan Callaghan sa vydala za svojho psa, pretože keď sa všetko ostatné v jej živote, vrátane manželstva, rozpadlo, bola jej jediná skutočná, lojálna podpora, ktorú mala.

Oddialenie zlých duchov, liečenie chorôb a šťastie

Why Some People Marry Animals
Existujú rôzne prípady ľudí, ktorí sa opierali o svoje povery a zosobášili sa so zvieratami z rôznych dôvodov, ktoré prekonali logiku alebo zdravý rozum. Napríklad maloleté dievča si vzalo psa ako súčasť rituálu, aby odohnalo zlé kúzla. Iný muž v Nepále sa oženil so psom pre šťastie.

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov