Zaujímavosti

Tieto obrázky dokážu počuť iba deti narodené pred rokom 2000


videní: 3.0K

Deti, ktoré sa narodili po roku 2000, si ani nedokážu predstaviť život bez telefónu a všadeprítomného internetu. Ak patríš ale ku generácii X, nasledujúce obrázky si veľmi rýchlo priradíš k zvukom, ktoré tvorili tvoje detstvo.

Trápenie sa s nahrávaním obľúbenej pesničky na kazetu bolo ako presne načasovať štart rakety. Musel si jednoducho čakať, kým začne hrať – a priznajme si, niekedy to trvalo aj niekoľko hodín. Opusti na chvíľu dnešný svet a vráť sa s nami do starých dobrých čias pred rokom 2000, keď sme si mysleli, že problémy a zodpovednosť sa nám v živote vyhnú oblúkom.

Nokia 3310

Tieto obrázky dokážu počuť iba deti narodené pred rokom 2000

Niektorí šťastlivci dostali už na základnej škole mobilný telefón, ktorý bol sám o sebe úplnou bombou. Ešte lepšie však bolo, keď ste sa so spolužiakmi striedali a hrali hru SNAKE. Pamätáš si ten kvílivý zvuk sprevádzaný vibráciami, keď si omylom nabúral do steny?

Microsoft Windows

Toto je zvuk, ktorý ťa musí vrátiť do detských čias. Nie je o čom.

Pamätáš si ešte Fox Kids?

Predchodca Jetixu nám dodával každý deň dávku Co je Andy?, 3 kamarádi a Jerry, Trieda číslo 402, Power Rangers a pod. Ak by si sa počas domácej karantény nudil, môžeš si zaspomínať prostredníctvom YouTube a zopakovať si časti, na ktoré si sa tešil domov zo školy.

Playstation 1

Vo chvíli, keď si trblietanie zvuku počul dlhšie, ako bolo obvyklé, vedel si, že si dal to CD-čko dovnútra zasa zle. Ale zvuk tejto konzoly ti pripomínajú určite aj začiatočné zvučky hier, ako je Crash Bandicoot.

Každý dobrý film ohlasoval lev

Keď si dnes pozeráš filmové trháky je úžasné vidieť ako filmári uznávajú, že niektoré veci sa proste meniť nemajú.

Výpadok obrazovky

Toto dnes zažiješ málokedy. Ako deti sme nemali na výber 400 televíznych staníc, ale museli sme nájsť tú najlepšiu medzi 10, ktoré chytala anténa. Poprípade sme anténu troška naštelovali, aby sme mohli ráno sledovať pokémonov.

Crazy Frog

Tieto obrázky dokážu počuť iba deti narodené pred rokom 2000

Tento mužíček ti mohol liezť na nervy časom viac ako zelený Alzák, no vedz, že aj on bol súčasťou tvojho dospievania. Áno, už si naozaj starý.

Večerníček

Tieto obrázky dokážu počuť iba deti narodené pred rokom 2000

Na zvuk, keď deduško vychádza z chalúpky, si spomenieš aj bez videa. Keď si ho počul z vedľajšej izby, okamžite si začal šprintovať k televízoru.

 

Zdroj: YouTube topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov