Foto

V Japonsku otvorili 2D kaviareň, ktorá je ako vystrihnutá z kreslenej rozprávky


videní: 3.7K

Aj Vás hneď napadlo, že 2D grafika už v dnešnej dobe predsa nemá zastúpenie? Mýlili sme sa. Tento omyl vyvracia 2D kaviareň, ktorá je ako komiks, ktorý ožíva.

tokyo 2d kaviareň monochromatický interiér

Táto novootvorená kaviareň s názvom 2D Cafe je naozaj ako komiksová kniha. Nachádza sa v Japonsku, v okrese Shin Okubo. Od stanice sa sem dostanete na vlastných nohách v priebehu troch minút.

tokyo 2d vstup do kaviarne

V Japonsku sa komiksy (Japonská manga) stali neodmysliteľnou súčasťou tradičnej japonskej kultúry. Nie je preto žiadnym prekvapením vidieť obchod, ktorý je inšpirovaný najmä grafikou komiksu.

tokyo 2d cafe komiks v reálnom živote

A výnimkou nie je ani táto kaviareň. Od vchodu vás privíta monochromatický dekor. Po vstupe zbadáte, že dvere, okná, stoličky, stoly, steny, nábytok, a prakticky všetko, čo je vo vnútri, je biele, s hranami prekrytými nerovnými čiernymi čiarami.

tokyo 2d kaviareň čiernobiely dekor

Čiernobiely interiér skutočne premieta dvojrozmerný svet, ktorý je úplne odlišný od našej reality. Môžete žiť vo chvíli, keď čakáte na príchod svojej objednávky. 2D Cafe  má viac ako len výnimočnú fasádu. Ako kaviareň ponúka širokú škálu atraktívnych bublinkových čajov. Jej bestsellerom je hnedý čaj z mliečneho cukru, ktorý určite ucítite na svojich ubolených zuboch.

zákazník kaviarne tokyo 2d

Madzi ďalšie, rovnako chutné čaje, patrí jahodový, mangový a s príchuťou broskyne. Okrem bublinkových čajov ponúka 2D Cafe tiež pestrú ponuku ľadovej misy v rôznych príchutiach – broskyňa, ananás, mango, azuki, fazuľa, banán, čučoriedka a jahoda.

tokyo shin okubo 2d kaviareň zákazník

Ovocné dezerty sú pritom také farebné, že ironicky kontrastujú s monochromatickým prostredím. Takže keď už vám tá objednávka príde, živé farby jedla a nápojov vás okamžite uvedú do reality.

tokyo 2d kaviareň

 

Zdroj: AwesomeInventions topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov