Foto

Star Wars Land vo výstavbe – nech ťa sila sprevádza

star wars

videní: 3.5K

Ste pripravení preskúmať ďalšie svety na okraji galaxie? Star Wars Land je najnovším prírastkom do sveta Disney a tento zábavný park vyzerá naozaj ohromujúco. Nehovoriac o fanúšikoch filmu, ktorí tak úpenlivo čakajú na otvorenie.

A december 2019 by mal byť oficiálnym mesiacom, kedy dostanú stúpenci Star Wars predčasný vianočný darček. 19. decembra totižto príde do kín deviata a zároveň posledná epizóda série filmov Star Wars. Tento rok sa teda skončí vo veľkom štýle, keďže sme už mali možnosť vidieť Avengers: Endgame, X-men: Dark Phoenix a dokonca aj Toy Story 4.

star wars galaxy edge resistance area

star wars land black spire

Fanúšikovia sú ale nadšení a sklamaní zároveň, keďže sa niekoľko desaťročí úspešnej ságy skončí. Ale posledný film z medzigalaktického prostredia nie je jediným, ktorý môže Disney ponúknuť. Čoskoro totižto otvorí Star Wars Land, ktorý obsahuje skoro 6 hektárov z filmového sveta.

star wars galaxy edge black spire

Výstavba tejto unikátnej výstavy, ak sa to tak dá nazvať, vyšla Disneyland na 1 miliardu dolárov. Otvorenie majú v pláne 31. mája v Kalifornii a ďalší park privíta návštevníkov 29. augusta v Orlande. Internetom ale začali kolovať fotografie, na ktorých môžeme vidieť túto nádheru z vtáčieho pohľadu.

Býval to vibrujúci obchodný prístav späť v starých temných dňoch, ale teraz s príchodom hyperpriestoru sa jeho význam výrazne znížil a trochu zoslabol, čo z neho urobilo skvelé miesto pre tých, ktorí nechcú byť na takej rušnej ceste. Pašeráci, nájomní lovci, nepoctiví dobrodruhovia hľadajúci posádku, ľudia, ktorí nechcú byť nájdení – v podstate všetci zaujímaví ľudia.

star wars land millennium falcon

Aby bola replika vesmírneho sveta kompletná, Star Wars Land zahŕňa aj Oga’s Cantina (bar) a Ronto Roasters (reštaurácia). Návštevníci môžu zažiť stolovanie v štýle čiernej veže. Očakávajte samozrejme vzrušujúce jazdy a zaujímavé atrakcie. Návšteva Star Wars Land v dňoch s nízkym dopytom vás však bude stáť statných 104 dolárov. Ale vzhľadom na všetky skúsenosti a zábavu je nám jasné, že to bude stáť za to. Sviatky, víkendy a hlavné lístky budú stáť 149 dolárov.

 

Zdroj: AwesomeInventions topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov