Video

Nezabudnuteľný film Nedotknuteľní prichádza v novej verzii

Nezabudnuteľný film Nedotknuteľní prichádza v novej verzii

videní: 6.1K

Francúzky film Nedotknuteľní patrí medzi najlepšie európske filmy. Príbeh o ochrnutom boháčovi Phillipovi a mladíkovi tmavej pleti menom Drris, si získal naozaj veľa divákov po celom svete. Američania však neotáľali a prichádzajú s vlastnou, novou verziou. Či bude tento remake naozaj stáť zato, sa budeme môcť presvedčiť už čoskoro.

Životopisný film “Nedotknuteľní” režisérov Oliviera Nakache-a a Érica Toledana z roku 2011, kde si hlavné úlohy zahrali Omar Sy a François Cluzet, je známy po celom svete. Film získal viacero prestížnych ocenení, jednou z nich je napríklad aj cena ako Najpopulárnejší celovečerný film, ktorú získal v Melbourne v Austrálii a cenu za Najlepší zahraničný film, ktorú získal na Florida Film Critics Circle Awards. Príbeh je o ochrnutom boháčovi Phillipovi, ktorý si za svojho opatrovníka vyberá tvrdohlavého černocha Drissa, ktorého práve prepustili z väzenia. Na prvý pohľad úplne rozdielna nespojiteľná dvojica z odlišných pomerov, ktorá sa stretne ako keby náhodou, časom však prerastie do veľmi silného priateľstva. Táto komediálna dráma je plná vtipných a bláznivých situácií, ale aj silných a smutných momentov. Onedlho však prichádza do kín jeho americká verzia. Či bude mať úspech a o čo presne tam pôjde, budete musieť posúdiť sami.

Aké obsadenie v americkej verzii uvidíme?

Film sa natáčal v štáte Pensylvánia, a to od 30. januára do 4. apríla 2017. Do kín má prísť už 14. februára 2019. Vo filme si zahrá hlavnú úlohu ochrnutého vozíčkara Bryan Cranston, ktorý je napríklad známy z populárneho televízneho seriálu Perníkový tatko z rokov 2008 až 2013 (v pôvodnom názve známy ako Breaking Bad). Živelného a mladého černocha z chudobných pomerov stvárni komik Kevin Hart a príťažlivú asistentku Yvonne si zase zahrá hviezdna Nicole Kidmanová.

O tom, či bude táto americká verzia, od ktorej sa očakáva veľký zárobok, stáť zato, uvidíme v blízkej dobe. Pozri si zatiaľ malú ukážku filmu s českými titulkami. 🙂

Zdroj: Facebook | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov