Zaujímavosti

Zlodej vrátil auto po troch dňoch. Zanechal aj lístok s ospravedlnením

Zlodej vrátil auto po troch dňoch. Zanechal aj lístok s ospravedlnením

videní: 5.5K

Istej žene z mesta Louisville v americkom štáte Kentucky zlodej ukradol automobil rovno z cesty pred domom. Možno by na tom nebolo nič zvláštne. Bohužiaľ, takto to v dnešnom svete chodí… No tento príbeh má zaujímavý zvrat. Majiteľka si totiž auto našla na tej istej príjazdovej ceste o tri dni neskôr. Zlodej mal dokonca toľko „slušnosti“, že jej zanechal aj vlastnoručne písané ospravedlnenie.

Polícia potvrdila informáciu, že majiteľka auta Pamela Barkerová nahlásila krádež auta v nedeľu . Žena polícii poskytla detailný opis vozidla a nevynechala ani poznávacie znaky, vďaka ktorým je auto ľahšie rozpoznateľné. Okrem toho o pomoc požiadala aj úživateľov sociálnych médií, ktoré dnes môžu byť užitočným nástrojom pri pátraní. Potom sa ale stalo niečo, čo majiteľka ukradnutého auta nečakala. Zlodej precitol.

O tri dni neskôr našla Barkerová svoje auto na tej istej ceste pred domom, z ktorej bolo ukradnuté. Vo vnútri auta zlodej zanechal ručne písanú poznámku. V nej vysvetlil dôvody, ktoré ho doviedli k vráteniu ukradnutého auta. V liste sa jej tiež ospravedlnil za spôsobené ťažkosti.

„Milá Pamela Barkerová, ospravedlňujem sa za Vaše auto. Vlámal som sa do Vášho auta. Vnútri boli kľúče, tak som sa rozhodol zajazdiť si. Je mi to veľmi ľúto. Pochopil som, že je ťažké nemať auto, a preto som vám ho doviezol naspäť. Ešte raz sa vám ospravedlňujem. Viem, že to aj tak nenapraví chybu, ktorú som spravil,“ napísal zlodej v poznámke.

Barkerová najprv nemohla uveriť vlastným očiam. „Už som sa takmer zmierlia s myšlienkou, že svoje auto už nikdy neuvidím. Potom som si ale uvedomila, že ktokoľvek mi auto ukradol, ho pravdepodobne potreboval viac ako ja. Som rada, že moje auto dokázalo pomôcť niekomu v núdzi. Jednoducho si potreboval moje auto požičať na 3 dni a potom mi ho vrátil,“ povedala Barkerová. Našťastie sa tento príbeh skončil takto. Je potrebné však na záver dodať, že ide o jedinečný prípad, ktorý sa zrejme tak skoro opakovať nebude.

Zdroj: autoevolution | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov