Video

Najhoršia vodička sveta? Prešla autom cez dieťa a ani si to nevšimla

Najhoršia vodička sveta? Prešla autom cez dieťa a ani si to nevšimla

videní: 3.5K

Najhoršia vodička sveta? Takýmto nelichotivým titulom by sme bez mihnutia okom mohli klasifikovať istú vodičku z Indie. Žena totiž prešla autom dieťa a zjavne si to ani nevšimla. Celý incident zachytila CCTV kamera.

Incident sa stal v regióne Chembur v Bombaji v Indii. Podľa dátumu, ktorý sa nachádza na videu zachytenom blízkou CCTv kamerou, sa nehoda stala len pred pár dňami vo večerných hodinách. Na ulici, na ktorej podľa videa nie je žiadna premávka s výnimkou niekoľkých vozidiel zaparkovaných na boku, hralo detí futbal.  Napriek tomu sa tejto žene, ktorú môžeme označiť titulom najhoršia vodička sveta, akýmsi zázrakom podarilo prejsť autom cez jedno z detí. Chlapec, ktorého žena zrazila, si v tom momente kľakol, aby si zaviazal šnúrky na topánkach.

Podľa spravodajského plátku Mail sa zábery objavili na sociálnych médiách, kde ich vysielal “majiteľ CCTV kamery, aby varoval rodičov detí, ktoré sa hrajú na ulici bez dozoru”. Hrozivé video by tiež malo slúžiť ako varovanie pre ostatných vodičov/rodičov, aby za volantom dávali pozor a nesprávali sa rovnako nezodpovedne, ako žena na videu.

Čo sa vlastne stalo?

Na videu hrá skupina chlapcov futbal, keď sa jeden z nich oddelí od skupiny a kľakne si, aby si zaviazal šnúrky na topánkach. Nanešťastie, zrejme z nepozornosti si kľakol rovno pred jedno zo zaparkovaných vozidiel, do ktorého práve nastupuje vodička.

Tá naštartuje motor a pomaly opúšťa parkovacie miesto, pričom najprv narazí do chlapca predným nárazníkom. Tu je však prvý problém: žena si zrejme nevšimla, že do chlapca narazila a pokračovala ďalej, akoby sa nič nestalo. Chlapec pred autom nestihol ujsť, a tak skončil pod kolesami. Po nehode zrejme v šoku vstane a beží smerom k ostatným deťom, no neskôr znova padne na zem v bolestiach. Jeden z chlapcov ho nakonec zo zeme zdvihol a spolu s ostatnými deťmi odišli z obrazu CCTV kamery.

Je ale alarmujúce, že po celú dobu sa nezodpovedná vodička nevrátila, aby chlapca skontrolovala a privolala záchranné zložky. Zdravý rozum hovorí, že hoci možno chlapca nevidela, pretože bol v slepom uhle, no určite si nemohla nevšimnúť, že cez chlapca autom sprosto prešla.

Zdroj: startstop.sk | topdesat

Článok vznikol v spolupráci s motoristickým portálom startstop.sk

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov