Zaujímavosti

Slováci na Facebooku znova naleteli. Zdieľajú súťaž o Audi zdarma

audi zdarma

videní: 6.6K

Slováci a celkovo ľudia na Facebooku sú zrejme nepoučiteľní. Znova naleteli už na prvý pohľad podozrivej súťaži o Audi zdarma.

Dokonca sa nesúťaží iba o jedno, ale rovno o tri luxusné kúsky Audi RS7 2018. Povedzme si úprimne, čakal by si, že ti niekto v dnešnej dobe dá niečo takéto zadarmo a ešte k tomu cez Facebook? Obrovské množstvo ľudí však na to malo iný názor. Naozaj uverili tomu, že im facebooková skupina Audi SVK dá Audi zdarma. A koľko že ich to vlastne bolo? Fotografiu súťaže lajklo cez 20 000 ľudí (v čase písania článku). Áno, čítaš správne. Až 20 000 ľudí naletelo tejto stránke a označilo svojich 3 priateľov, ktorí možno taktiež za vidinou luxusného automobilu označovali ďalších priateľov. Mimochodom, nás detailistov určite najviac pobavil „vodoznak“ na fotografii, ktorý sa nachádza v pozadí za autom (@audipixs). Stačila sekunda hľadania cez Google a hneď sme sa dostali na instagramový profil istého fanúšika Audi, ktorý na ňom zverejňuje rôzne fotografie tejto automobilovej značky.

To však stále nebol koniec. Na celú túto súťaž sa rozhodlo zareagovať Audi Slovensko – oficiálna facebooková stránka Audi. Tá dala k celej tejto situácii jasné stanovisko. Svoje auto vychválila a zároveň dodala, že ho nikto nedostane len tak zadarmo a hlavne nie cez súťaž, ktorú „zorganizovala“ spomínaná facebooková stránka, ktorá sa snažila dostať do povedomia ľudí takýmto spôsobom. Autor tejto vymyslenej súťaže sa už teraz doma smeje na tom, ako mu Slováci naleteli a určite sa nevedel dočkať toho, ako im znepríjemní život rôznym spamom a platenou inzerciou.

audizdarmasutaz audizdarmasutaz2

Oveľa smutnejšie je to, že stále sa nájde toľko ľudí, ktorí sa na veci na sociálnych sieťach nedokážu pozerať kriticky. Veď predsa ak sa na to pozrieme triezvo, je veľmi malá pravdepodobnosť, aby niekto len tak rozdával automobily cez Facebook. Ľudia by mali byť obozretnejší a dávať si oveľa väčší pozor, čo to vlastne na Facebooku lajkujú a do čoho zaťahujú svojich priateľov. Tentokrát to bola obyčajná bezplatná súťaž o Audi, no nabudúce to môže byť súťaž s menším poplatkom a ľudia tak môžu prísť o svoje peniaze a dokonca môžu svoje osobné údaje poskytnúť neoprávneným osobám, ktoré by to dokázali jednoducho využiť vo svoj prospech.

Neskôr v piatok večer sa však Audi rozhodlo k nečakanému kroku. Pre svojich fanúšikov sa rozhodli usporiadať naozaj skutočnú súťaž, tentokrát však o Audi A7 Sportback – na celý víkend. A aké sú podmienky súťaže? Veľmi jednoduché. Do komentáru stačí priložiť screenshot toho, ako nahlasujete falošnú stránku s falošnou súťažou. Audi sa tak rozhodla bojovať proti špinavým praktikám jednotlivcov, ktorí sa snažia priživiť na podobných aktivitách. Naozaj rozumný krok od automobilky, ktorá vyťažila z tejto situácie maximum a ukázala tak, že v svojich kruhoch majú naozaj šikovných ľudí, ktorí vedia, ako sa robí marketing. 🙂

audizdarmasutaz3

Zdroj: facebook | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov