TOP 10

TOP 10: Toto sú tie pravé dôvody, prečo mať deti

deti

videní: 18.5K

Byť rodičom je naozaj super vec. Naozaj. Vážne. Deti sú radosť a tvoj život už nikdy nebude s deťmi ako predtým. Nikdy. Bude omnoho zaujímavejší a vtipnejší, plný absurdít, detských hier a prekvapení. Okrem toho si uvedomíš skutočné hodnoty, lásku a prekonáš všetky svoje doterajšie limity. Stále ťa to nepresvedčilo? Prečítaj si 10 dôvodov, prečo mať deti.

1. Potrvá to síce pár rokov, no potom môžeš všetky domáce práce rozdeliť medzi svoje potomstvo a tváriť sa pritom dôležito. Veď ich predsa učíš praktickému životu!

2. Prekonáš svoje limity! Uvedomíš si, že ľudské telo (konkrétne a hlavne to tvoje) zvláda omnoho viac, než si si kedy predstavovala. Po prebdenej noci, kedy minimálne 30-krát vstaneš, dokážeš relatívne v pohode (rozumej po troch kávach) fungovať ďalších 16 hodín, až kým nepríde ďalšia noc…

deti

3. Konečne máš na koho zložiť ten hrozný neporiadok v tvojej domácnosti.

4. Uvedomíš si hodnotu maličkostí. Hovienko, ktoré skončí v nočníku sa v tomto prípade rovná víťazstvu na Tour de France.

deti
5. Už sa budeš môcť predbehnúť v rade v supermarkete bez nevraživých pohľadov ľudí okolo. S kričiacim dieťaťom na rukách to každý pochopí, ba dokonca ťa aj s radosťou pustí pred seba, len aby si už bola preč.

6. Dieťa je najúčinnejšia diéta. Jesť vlastne nestíhaš a aj keď si niečo konečne o 16:00 poobede naberieš na tanier, dieťa chce presne to, čo máš ty. Takže je to vlastne jeho porcia.

deti
7. Už nikdy sa nemusíš báť samoty. Odkedy sa dieťa začne akokoľvek pohybovať, bude ťa verne sprevádzať pri každom tvojom kroku a aktivite. Áno, pôjde s tebou aj na WC, Po vykonaní potreby ti zatlieska a pekne to spolu spláchnete.

8. Môžeš sa vrátiť do detských čias a nikto na teba nepozerá ako na idiota. Proste sa spolu s dieťaťom hrabeš v piesku, hojdáš na hojdačke, čľapkáš sa v blate a mláčkach, ľahneš si hocikde do trávy, vymýšľaš blbiny a nikto si neťuká po čele, lebo sa vlastne len obetúvaš pre svoje dieťa (len ty vieš, že si to náramne užívaš).

deti

9. Aby ťa mal na starobu kto živiť. Povedzme si úprimne, pri tom, ako neúmerne rastú dávky v porovnaní s cenami v obchodoch to budeš naozaj potrebovať.

10. Dieťa je najlepšia antikoncepcia. Keď práve nespí v tvojej posteli, tak si dvakrát premyslíš, či do toho pôjdeš ešte raz.

Zdroj: topdesat | Pixabay

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov