TOP 10

TOP 10 skvelých zliav na internete

na internete

videní: 4.7K

Nákupy na internete sa stávajú čoraz častejšími a niet divu. Prečo sa brodiť preplneným nákupným strediskom alebo čakať v obrovskom rade, aby ste si niečo kúpili? Určite si radšej v pohodlí domova prezriete ponuku svojho najobľúbenejšieho obchodu a nakúpite si pomocou pár klikov. My sme si pre teba na dnes pripravili TOP 10 tých najlepších a najzaujímavejších zliav na internete.

 

10. Adidas.sk

Na oficiálnom slovenskom internetovom obchode Adidas nájdeš originálne kúsky za tie najlepšie ceny. Môžeš využiť obrovské zľavy až do -50 % vo výpredaji alebo skvelé výhody, ako napríklad zľavu -15 % za jednoduché prihlásenie svojho e-mailu do odberu noviniek. Tu si môžeš pozrieť najlepšie zľavy od Adidas.sk.

zlavy_na_internete_2

9. Answear.sk

Answear.sk je jedným z najobľúbenejších módnych obchodov. Takmer každý deň tu nájdeš nové produkty v obrovských zľavách. Na Answear.sk si môžeš nakúpiť produkty so zľavou až -50 % vo výpredaji alebo využiť množstvo výhod. Ak odporúčiš obchod známemu, získaš zľavu až 10 € iba pre teba. Taktiež máš možnosť sa prihlásiť do odberu noviniek, aby ti už neušla žiadna zľava. Výhodou je taktiež doprava až k tebe domov zadarmo pri nákupe už od 25 €. Prezri si množstvo ponúk a taktiež zľavy od Answear.sk.

 

8. Astratex.sk

Teraz niečo pre dámy. Obchod Astratex.sk ponúka obrovský výber kvalitnej spodnej bielizne za tie najlepšie ceny. Krásnu, pohodlnú, ale aj zvodnú bielizeň tu nájdeš so zľavami až do -52 %. Páni sa taktiež nemusia obávať – na Astratex.sk nájdeš aj pánsku spodnú bielizeň za super ceny. Navyše obchod Astratex.sk ponúka množstvo zliav a výhod každý týždeň a tak určite neoľutuješ prihlásenie svojho e-mailu do odberu noviniek. Zľavy od Astratex.sk nájdeš tu.

 

7. SvetNapojov.sk

E-shop SvetNapojov.sk sa stáva čoraz populárnejším. Môže za to aj originalita tohto obchodu, ktorý je jednotkou vo svojej kategórii. Vedel si, že si môžeš na internete kúpiť aj alkoholické nápoje s donáškou až domov? A navyše za super ceny! Zľavy na alkoholické nápoje tu siahajú až na -30 %, či už si objednávaš whisky, likér, koňak, tequillu alebo iný druh alkoholu. Taktiež ťa určite poteší doprava zadarmo pri nákupe nad 100 €. Ušetri rýchlo a pohodlne na alkoholických nápojoch tým, že využiješ zľavy od SvetNapojov.sk.

zlavy_na_internete_3

6. eObuv.sk

Ak si potrebuješ nakúpiť kvalitnú obuv za tie najlepšie ceny, určite sa pozri na ponuku e-shopu eObuv.sk. Obchod sa stal známym najmä vďaka tomu, že ako jediný z internetových obchodov ponúka obuv od CCC. Ale nemysli si, že to je všetko! Nájdeš tu aj obuv, kabelky a doplnky od tých najlepších značiek ako Adidas, Nike, Guess, Tommy Hilfiger a mnoho ďalších. Čaká na teba obrovský sortiment pre mužov, ženy i deti za skvelé ceny. Vo výpredaji napríklad nájdeš zľavy až do -40 %. Môžeš taktiež využiť obrovské množstvo špeciálnych zliav a zľavových kódov, ktoré ti eObuv.sk ponúka. Doprava zadarmo je už pri nákupe od 25 € vyššie. Tu si môžeš zľavy od eObuv.sk prezrieť a aj ich využiť.

 

5. Orsay

Orsay je už dobre známym obchodom pre všetky dámy. Obchod môžeš vidieť v každom lepšom nákupnom stredisku, ale vedel si, že môžeš nakupovať v Orsay aj online? V online obchode Orsay nájdeš obrovský výpredaj so zľavami až do neuveriteľných -70 %, skvelé zľavy a zľavové kódy a taktiež môžeš využiť zľavu až -25 % na nákup po prihlásení svojej e-mailovej adresy do odberu noviniek. Tu si môžeš pozrieť najlepšie zľavy od Orsay.

4. BONPRIX

BonPrix je najobľúbenejším internetovým obchodom v celej Európe a taktiež aj na Slovensku. Ponúka obrovský sortiment oblečenia pre mužov, ženy aj deti za ceny, aké inde nenájdeš. Využiť môžeš taktiež zľavy vo výpredaji, ktoré siahajú až do -60 % alebo skvelú zľavu 5 € na nákup, ak sa prihlásiš do odberu noviniek a ďalších 5 €, ak odporučíš BonPrix svojim známym. Využi zľavy od BonPrix už teraz.

 

3. BudChlap.sk

Presúvame sa do TOP 3 a na treťom mieste sa umiestnil obchod BuďChlap.sk, ktorý ponúka štýlové pánske oblečenie, obuv, doplnky a mnoho ďalšieho za super ceny. Začnime so skvelou výhodou, ktorou je doprava zadarmo pri nákupe nad 69 €, čo určite oceníš, pretože na tomto e-shope nájdeš toľko skvelých kúskov, že minúť 69 € pre teba nebude problém. Taktiež tu môžeš nájsť zľavy až do -45 % na kvalitné kúsky pánskej módy a skvelé akcie a zľavové kódy. Pozri sa na obrovské zľavy od BudChlap.sk.

na internete

2. NOTINO.sk

Parfuméria NOTINO sa dostala do špičky obchodov s kvalitnými vôňami veľmi rýchlo, a to aj pre svoju kvalitu a profesionalitu. Na NOTINO.sk nájdeš vône za neuveriteľné ceny s množstvom akcií a výhod na každý deň. Zľavy vo výpredaji sú obrovské: až -70 % na originálne parfémy od tých najlepších značiek. Na NOTINO.sk však nájdeš aj kozmetiku a mnoho iných produktov. NOTINO ponúka množstvo výhod, ako napríklad darčeky k nákupom, dopravu zadarmo alebo špeciálne zľavové kódy. Tu si môžeš pozrieť tie najlepšie zľavy od NOTINO.sk.

 

1. HEJ.sk

A sme pri zľave číslo 1! Na tomto mieste sa umiestnil internetový obchod HEJ.sk, ktorý je najobľúbenejším internetovým obchodom na Slovensku. Nájdeš tu produkty každého druhu, či už si chceš kúpiť nový spotrebič, elektroniku, niečo nové do dielne, záhrady alebo domácnosti, hračky pre deti, produkty na športovanie – všetko nájdeš na HEJ.sk, a to za skvelé ceny! Zľavy tu siahajú až do -80 % a určite ťa poteší množstvo akcií na každý týždeň. Okrem toho obchod ponúka množstvo zľavových kódov, skvelých výhod a taktiež profesionálov, ktorí ti pri výbere radi pomôžu. Zľavy od HEJ.sk ti pomôžu ušetriť nemalé peniaze.

Zdroj: topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov