TOP 10

Pánska móda: Na týchto 10 vecí by si si mal dať pozor

pánska móda

videní: 20.7K

Pánska móda nie je až taká jednoduchá, ako na prvý pohľad vyzerá. Možno si myslíš, že obliecť sa slušne a elegantne je jednoduchá vec. Opak je však pravdou. Existuje množstvo detailov, ktoré by mal každý správny chlap dodržať. Stačí napríklad obyčajná „moderná“ potlač na tričku, ktorej by si sa mal pri určitom štýle radšej vyhnúť.

Pánska móda: Na týchto 10 vecí by si mal dať pozor

Košeľa s dlhými rukávmi a náramkové hodinky

Ak si sa rozhodol nosiť hodinky a obľubuješ košele s dlhým rukávom, bude lepšie, ak si na nich vyhrneš rukávy. Vďaka tomu sa bez problémov pozrieš na hodinky a zároveň sa dosť často stáva, že keď rukáv prečnieva cez hodinky, nevyzerá to pekne.

Trička a farebné potlače

Určite by si sa mal rozhodnúť pre obyčajné jednofarebné tričko, zvlášť ak sa chystáš na vrch obliecť aj nejakú tu bundu. Potlač je len módny trend, ktorý sa veľmi často a rýchlo mení. Preto je lepšie, ak sa rozhodneš pre jednofarebné „čisté“ tričká a džínsy s dobrým strihom. Niet divu, že samotná Lana Del Rey spieva „Blue jeans, a white shirt“.

Dĺžka rukávov

Tričká, ktorých rukávy sú dlhé až po lakeť, nie sú vhodné ani pre raperov. Oblečenie by ťa malo zdobiť. Keď pôjdeš nabudúce nakupovať, daj si pozor, po kadiaľ máš rukávy. Kratší rukáv zvýrazní tvoje proporcie ramien. Naopak, dlhé rukávy schovajú všetky tvoje svaly a tvoje ruky iba rozšíria.

Nenos traky a opasok súčasne

Opasok a traky sa nosia oddelene, určite nie spolu. Koniec koncov, obidva doplnky sú primárne navrhnuté na to, aby udržali tvoje nohavice hore. A ak máš jedno, automaticky ti netreba druhé. Netreba to preháňať.

Pokrčené oblečenie

Áno, my vieme. Žehlenie je je veľmi príjemná práca, ale je to priorita, ak chceš vyzerať čisto a úhľadne. Pokrčené oblečenie vyzerá nepríjemne a môže tak zapríčiniť stratu tvojej dôvery. Či sa ti to páči alebo nie, u niektorých oblečení je žehlenie nevyhnutné – napríklad košele.

 

 

Nesprávna veľkosť obleku a košele

Ak si kupuješ oblek, zrejme by bolo najlepšie navštíviť krajčíra. Tvoj oblek by mal pekne priliehať k tvojmu telu, bez toho aby visel, alebo aby bol príliš tesný.

Sako a gombíky

Pri oblekoch si treba dávať pozor najmä na gombíky. Spodný gombík by mal byť vždy rozopnutý. A nezabúdaj, ak si sadáš, nezabudni si všetky gombíky rozopnúť. Budeš sa cítiť pohodlnejšie a nebude to vyzerať tak komicky.

Zastrčenie košele

Niektorí muži sa rozhodnú, že si košeľu nezastrčia za nohavice. Je to maximálne nevhodné a nezáleží ani na tom, aký typ košele máš na sebe. Košeľa ma byť vždy zastrčená, či je čisto biela, alebo farebná…

Plné vrecká

Nie je nič horšie, ako sledovať nádherné a elegantné oblečenie, ktoré je rušené masívnym výbežkom. Je logické, že potrebuješ mať pri sebe mobilný telefón, kľúče a peňaženku. Nie je to však elegantné, keď máš na oko plné vrecká. Ak máš možnosť, daj si ich radšej do svojho saka. Ak takú možnosť nemáš, tak by si mal zrejme chodiť iba s jedným kľúčom a miesto hotovosti zvoliť možnosť platobnej karty.

Čierny oblek na každý deň?

Tvoj šatník by určite nemal obsahovať iba čierne obleky. Tie by mali každý deň nosiť tak akurát kňazi, zamestnanci pohrebných služieb a samotní účastníci pohrebu. Neboj sa experimentovať s farbami. Nemal by si si však nikdy kupovať oblek, ktorý je vyrobený z lesklej látky.

 

 

Zdroj: brightside / topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov