Video

Pieseň so silným posolstvom, ktorá zachraňuje životy

zachraňuje životy

videní: 4.3K

Pieseň, ktorý zachraňuje životy.  Tak by sa dala nazvať skladba amerického hip-hopového umelca, ktorý si hovorí Logic, s názvom”1-800-273-8255″. Zverejnená bola už 28. apríla 2017 prostredníctvom Visionary Music Group a Def Jam. Názov piesne je telefónne číslo americkej národnej prevencie samovráže. Skladba obsahuje vokály kanadských a amerických spevákov a skladateľov Alessie Cara a Khalida. 

V rozhovore pre Genius povedal Logic:

Prvá sloha je o tom, že niekto volá na linku prevencie samovrážd a chce sa zabiť. Chce ukončiť svoj život. Počas turné, ktoré začalo v Los Angeles v Kalifornii som skončil v New Yorku, kde som sa stretával s fanúšikmi, predvádzal som im nový album ešte predtým, ako oficiálne vyšiel. “Zachránil si mi život,” vraveli mi niektorí z nich. Objímem ich, ale v mysli si uvedomím, že to hovoria skutočne vážne.

Pieseň mala na YouTube premiéru 17. augusta 2017, kedy sa objavila na kanáli Logic Vevo. Hudobné video režíroval Andy Hines a vo videu hrajú Coy Stewart, Nolan Gould, Don Cheadle, Luis Guzmán a Matthew Modine.

Skladba 1-800-273-8255 sa dostala na 61. priečku v rebríčku Billboard Hot 100 a na 67. priečku v rebríčku Canadian Hot 100. Po uvoľnení albumu sa posunula vyššie na priečky 47 a 40.

Zdroj: Wiki / topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov