Video

Takto vyzerá ukážková práca policajtov pri zastavovaní vozidla. Bez strieľania

ukážková práca

videní: 7.5K

(Nielen) Americkí policajti sú známi predovšetkým svojim hojným používaním strelných zbraní. Tento prípad je však iný a policajti zo Spojených štátov predviedli, ako vyzerá ukážková práca. Pri zastavovaní unikajúceho páchateľa na vozidle nevystrelili ani jeden náboj.

DeKalb County domáci a bývalý hráč národnej futbalovej ligy je vo väzení po policajnej naháňačke vo vysokej rýchlosti po údajnej lúpeže v obchode s mobilnými telefónmi. Bývalý defenzívny hráš Denver Broncos Quanterus Smith čelí množstvu obvinení, vrátane ozbrojenej lúpeže, krádeže a úteku.

K policajnej naháňačke došlo po tom, čo Smith a dvaja ďalší muži údajne ukradli telefóny iPhone z predajného miesta AT&T na Thornton Road v Douglas County. Strážcovia zákona spozorovali vozidlo a následne ho začali prenasledovať. Policajti však naháňačku zvládli bravúrne, a to dokonca bez vystrelenia jediného náboja. Policajti jemne ťukli do pravej zadnej časti páchateľovho vozidla, čím sa dostalo do šmyku a skončilo mimo cesty. Ide o jednoduchý a rýchly manéver, ktorý však policajti nemôžu použiť za každých okolností – napríklad v prípade, že sa na ceste nachádza množstvo civilných vozidiel. Celý incident bol zachytený na video kameru v policajnom aute.

Zdroj: YouTube / topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov