Foto

Od detstva miluje kreslenie do piesku na pláži


videní: 6.1K

Tima Hoekstra už od mala fascinovali kresby, pouličné umenie a jednoducho celkovo kreatívni ľudia. Preto od svojho detstva kreslí a maľuje. Zameral sa hlavne na kreslenie do piesku.

Zamiloval si myšlienku dočasného umenia – pretože všetky veci na svete sú iba dočasné. Nič tu nie je večne. Ako malý vyrastal na pláži. Inšpiráciu tak vždy čerpal z vecí, ktoré boli voľne dostupné na pláži. Začal preto kresliť obrazce do piesku. A aby si mohol pozrieť výsledok aj zhora, netradične namontoval svoju športovú kameru na šarkana. Neskôr si zakúpil drona s ktorým s naučil lietať a tak si dokáže svoje dočasné obrazce odfotografovať. Inšpirovali ho umelecké tetovania a najmä geometria.

Miluje byť v prírode, je to jeho vlastný tvorivý svet, kde sa môže všeličo odohrať. Rád pracuje s obrovskými vecami. Aj preto sa rozhodol, že jeho „plátno“ bude pláž. Nemusí sa tak obmedzovať vo veľkosti jeho diela. Priemerne jeden obrazec kreslí 4 hodiny. Ten vydrží do najbližšieho prílivu. Umelec podotýka, že hlavným cieľom je to, aby ľudia z týchto obrazcov cítili pozitívnu energiu, ktorú on sám do svojich diel vkladá.

Nádherné diela nakreslené do piesku:

Dutch Beach Art

Dutch Beach Art

Dutch Beach Art

Dutch Beach Art

Dutch Beach Art

Dutch Beach Art

Dutch Beach Art

Dutch Beach Art

Dutch Beach Art

Dutch Beach Art

Dutch Beach Art

Dutch Beach Art

Dutch Beach Art

Dutch Beach Art

Dutch Beach Art

1e3)g=1e3;else if(200>~~g)g=200;f.height=g}if(„link“===d.message)if(h=b.createElement(„a“),i=b.createElement(„a“),h.href=f.getAttribute(„src“),i.href=d.value,i.host===h.host)if(b.activeElement===f)a.top.location.href=d.value}else;}},d)a.addEventListener(„message“,a.wp.receiveEmbedMessage,!1),b.addEventListener(„DOMContentLoaded“,c,!1),a.addEventListener(„load“,c,!1)}(window,document);
//]]>

Zdroj: boredpanda / topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov