Zaujímavosti

VIDEO: Motorkári sa vybrali na koľaje, prvý to hneď oľutoval

motorkári

videní: 8.9K

Neustále sa vedú spory medzi motorkármi a šoférmi štvorkolesových vozidiel. Jedna skupina vodičov nadáva na druhú, motorkári sú vraj bezohľadní, ostatní zase nevšímaví. Pravda je však niekde v strede. Po internete začalo kolovať video, ktoré rozhodne nepomohlo reputácii šoférov dvojkoliek. Motorkári sa vybrali na koľaje, prvý to hneď oľutoval.

Pri niektorých dopravných situáciách nám zostáva rozum stáť. Najpopulárnejšie a najzábavnejšie videá z kategórie doprava pochádzajú jednoznačne z takzvanej krajiny neobmedzených možností, teda z Ruska. Či už ide o rôzne škodové udalosti kvôli zlému počasiu, alebo o situácie, kedy pri niektorých šoféroch stál anjel strážny. V takmer všetkých prípadoch však zlyháva ľudský faktor alebo zaúraduje ľudská hlúposť. Je dôležité si uvedomiť, že nie každý, kto vlastní vodičský preukaz, je spôsobilý na prevádzku vozidla. Príkladom sú videá, kde napríklad žena preletí križovatkou so zakrytými očami a podobne. Ľudia sú rôzni a práve kvôli tomu nemôžeme hádzať všetkých do jedného vreca, teda všetkých kamionistov, motorkárov, mladých šoférov, aj tých starých, blondínky, chlapcov na ,,vytunených“ golfoch, a tak ďalej. No, chlapcov na vytunených golfoch do jedného vreca hodiť môžeme. Ale inak nie. Lebo z vlastnej skúsenosti vieme, že hlúpa hlava môže spôsobiť nehodu na hocijakom dopravnom prostriedku, a žiaľ, aj keď je peši.

Video, ktoré ti prinášame, zobrazuje tragikomickú príhodu dvoch motorkárov, ktorí z neznámeho dôvodu hazardujú so životom bláznivou a určite nepohodlnou jazdou po koľajniciach. Šofér prvého vozidla však tento nápad oľutuje, len čo sa priblíži k železničnému mostu. Nevieme potvrdiť, že je táto vlaková trať nepoužívaná, no aj keby náhodou bola odstavená, treba brať do úvahy, že motorka nepatrí na koľaje.  V prvom rade je smutné, že druhý motorkár a zároveň autor videa sa viac zaujíma o video, než o človeka v núdzi. V druhom rade sa malo počítať aj s takouto možnosťou a nemali sa tam vôbec trepať. Každý však máme vlastný rozum a sme to my, kto nesie zodpovednosť za svoje činy. Dúfame, že chlap sa v poriadku dostal zo zakliesnenia.

Zdroj: mojevideo/topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov