Video

Takto vyzerá nehoda pri rýchlosti 370 kilometrov za hodinu

nehoda pri rýchlosti 370 kilometrov za hodinu

videní: 4.7K

Automobilová nehoda. My, vodiči, si častokrát ani neuvedomujeme, ako blízko smrti v aute sme. Avšak čo sa týka blízkosti k smrti, automobiloví pretekári sú ešte o pár centimetrov, ba priam až metrov bližšie. Takto hrozivo vyzerá nehoda pri rýchlosti 370 kilometrov za hodinu.

Francúzsky automobilový pretekár Sebastien Bourdais mal vážnu nehodu v kvalifikačnej etape pretekov Indy 500, informuje Fox Sports. Nehoda bola natočená na video. Je vidieť, ako Bourdais nezvládol riadenie a v zákrute narazil do steny. Jeho auto sa niekoľkokrát prevrátilo a vzplanulo.

Podľa informácií, s ktorými prišiel športový spravodajský portál Fox Sports, potrebovali záchranári 10 minút na to, aby vytiahli pretekára z auta. Bol pri vedomí ako počas havárie, tak cestou do nemocnice. Lekári oznámili, že Sebastien Bourdais má, našťastie, len niekoľko zlomenín panvy a jednu zlomeninu stehennej kosti na pravej nohe.

Pretekára operovali v nemocnici v štáte Indiana, o jeho stave zatiaľ nie sú žiadne správy, ale podľa majiteľa tímu Dale Coyne Racing Dalea Coynea je Bourdais „v dobrých rukách.“

Zdroj: sputnik / topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov