Zaujímavosti

Smutná pravda: Sociálne siete verzus realita

Sociálne siete

videní: 16.6K

O sociálnych sieťach sa vraví, že spájajú ľudí, ktorých delí fyzická diaľka, a vzďaľujú ľudí, ktorí sú pri sebe fyzicky blízko. Žiadna vec na svete nie je iba biela alebo iba čierna a sociálne siete, samozrejme, nie sú výnimkou. A keďže my v redakcii topdesať berieme všetko s nadhľadom a humorom, prinášame ti netradičný súboj: Sociálne siete verzus realita. A výsledok? Za nás je to 10:0, avšak najlepšie bude, ak sa presvedčíš sám, avšak neber každú fotku úplne vážne. 🙂

 

10. Všetko, čo si si doteraz myslel, je lož

Na sociálnych sieťach, ako je Instagram, je mnoho vecí inak, ako v skutočnosti. Ten pocit, keď na fotografii vyzerá ako modelka, no v skutočnosti ako moletka.

 

9. Filtre

Jednou z predností Instagramu sú rôzne filtre, ktoré dokážu aj z na prvý pohľad nudnej a nezaujímavej fotky spraviť výnimočnú. Alebo vrátiť osobu o niekoľko desaťročí späť v čase. Škoda, že len na Instragrame. 

 

8. Adrenalínoví fotografi

…samozrejme, to slovíčko “adrenalínoví” platí len na Instagrame. Pre skvelú fotku čokoľvek (však tie ruky tam aj tak nebude vidieť). Mimochodom, čo má spoločné fotky na Instagrame s televíznymi šou? Nič, oboje sú vytvorené umelo.

 

7. Rána skutočne bývajú ťažké

Samozrejme, všetky ženy sú prirodzene krásne, no dámy, musíte samy uznať, že tie rána sú všelijaké. 

 

6. Zoom je dobrý kamarát

Dobré svetlo, jemná póza a ďalší sklamaný muž je na svete.

5. Adrenalínoví športovci

Sú rôzne spôsoby, ako spraviť dojem. Niektorí ľudia si myslia, že tým najlepším sú rôzne zážitky “na hrane smrti”. Tento typ má veľmi blízko k milovníkom adrenalínu a ich spoločným znakom je zveličovanie. 


4. “Drahý alkohol”

…iní si zase myslia, že tým najlepším sú peniaze. Problém nastáva v tom, keď daný jedinec peniaze nemá. Potom vznikajú podobné fotky (nielen) s drahým alkoholom. 🙂

 

3. Správny čas je dôležitý

K tomu nie je čo dodať, koláž dvoch fotografií hovorí za všetko.

 

2. Spánok

Málokto môže povedať, že je pri vstávaní skutočne šťastný a na tvári má úsmev od ucha k uchu, ale tak vystrúhať ho pre jednu fotku nemôže byť také ťažké, no nie?

 

1. Zvieratá

Dokonca aj tie podľahli trendu lží na sociálnych sieťach. Kam len tento svet speje?

Zdroj: topdesat
Zdroj titulnej fotografie: Twitter

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov