Zaujímavosti

Maskot Schalke baví celý internet: Rozhodcovi ukázal červenú kartu

Maskot Schalke baví celý internet: Rozhodcovi ukázal červenú kartu

videní: 3.7K

Koniec derby v Bundeslige medzi Schalke a Dortmundom skončil veľmi kontroverzne a maskot Schalke z toho nebol veľmi nadšený. Bol tak frustrovaný, že sa rozhodol prísť dopredu a udeliť samotnému rozhodcovi červenú kartu.

Erwin (tak sa volá maskot Schalke) jasne ukazuje, že Felix Zwayer si zaslúži červenú kartu. Celý incident sa odohral po tom, čo sa hráči Schalke dožadovali jedenástky, keďže hráč Dortmundu Marc Bartra hral rukou. Zwayer im však nevyhovel a samotného trénera vykázal na tribúnu. V chaose, ktorý nastal medzi hráčmi a rozhodcami, Zwayerovi spadla červená karta na zem. Následne ju našiel maskot Erwin a niekoľkokrát ju ukázal rozhodcovi. Celý internet sa baví na tom, ako maskot ukázal rozhodcovi spravodlivú červenú kartu a zopár fanúšikov sa vyjadrilo, aby mali maskoti svoje vlastné karty a hodnotili tak výkony rozhodcov.

reddit

bta

1e3)g=1e3;else if(200>~~g)g=200;f.height=g}if(“link”===d.message)if(h=b.createElement(“a”),i=b.createElement(“a”),h.href=f.getAttribute(“src”),i.href=d.value,i.host===h.host)if(b.activeElement===f)a.top.location.href=d.value}else;}},d)a.addEventListener(“message”,a.wp.receiveEmbedMessage,!1),b.addEventListener(“DOMContentLoaded”,c,!1),a.addEventListener(“load”,c,!1)}(window,document);
//]]>

Zdroj: foxsports | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov