Video

Pamätáš na otca, ktorého v priamom prenose vyrušili vlastné deti? Svet sa na tomto incidente dokonale zabáva

vlastné deti

videní: 7.1K

Pamätáš si článok, ktorý sme ti ešte len nedávno priniesli? Vystupoval v ňom Robert Kelly, ktorého pri rozhovore počas živého vysielania na BBC vyrušili vlastné deti. Ľudia sa ešte stále nedostali cez to, aké úžasné to bolo, keď mu do pracovne vbehli deti a následne sa ich snažila „pozbierať“ jeho žena. Na Novom Zélande v komediálnej talkshow Jono and Ben, vytvorili jej predstavitelia komediálnu paródiu. V nej však celú situáciu obrátili, ako by to celé zvládla mamička.

 

 

Tú si zahrala Kate Wordsworth, video ukazuje jej odpoveď na prvú otázku, ktorá sa týkala Južnej Kórei, rovnako tak odpovedal v originálnom videu aj Robert Kelly. V tom momente do izby vbieha dieťa a komédia na adresu Roberta Kellyho sa môže začať. Vraví sa, že ženy dokážu robiť milión vecí naraz. Toto video to dokonale a komicky dokazuje. Kate nielenže zobrala prvé dieťa na kolená, podala mu mlieko, zároveň druhé dieťa zabavila hračkou, vybrala kurča z trúby, vyčistila košeľu spolu s toaletou a dokonca sa jej podarilo aj zneškodniť bombu. Za ňou stihol zapózovať jej manžel iba s jednou ponožkou – bol stratený. To všetko stihla počas odpovedania na otázky, ktoré sa týkali Južnej Kórei. Tak toto je naozaj dokonalý multitasking. Pozri si toto úžasné video.

A aby sme nezabudli, nižšie si môžeš prečítať originálny článok, kde nájdeš aj originálne video, ktoré sa stalo v naozajstnom priamom prenose.

 

Zdroj:topdesat / boredpanda

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov