TOP 10

20 svetoznámych celebrít, do ktorých si zamilovaný, no ich priťahuje rovnaké pohlavie


videní: 14.4K

V dnešnej dobe sú už predsudky voči homosexuálom tabu. Dokazujú to aj slávne herecké hviezdy, ktoré sa k svojej orientácii priznávajú úplne otvorene a mnohí bojujú za práva ľudí, ktorých priťahuje opačné pohlavie. Aj keď ich postavy v hollywoodskych filmoch boli neodolateľnými sexsymbolmi a zamotali hlavy aj divákom pri obrazovkách, v súkromí žijú úplne iným život.

 

1. Cynthia Nixon

Táto herečka je známa ako Miranda zo Sexu v meste. S bývalým manželom má dve deti, ktoré však vychováva so svojou partnerkou Christine Marinoni. V roku 2006 úspešne vyhrala boj s rakovinou pŕs. Od tej doby je aktívna najmä v kampaniach, ktoré podporujú práve prevenciu rakoviny pŕs.

1

 

2. Maria Bello

Pamätáte si ešte filmy Divoké kočky alebo Ďakujeme, že fajčíte? Práve v nich ste mohli zaznamenať túto herečku. Po nevydarených vzťahoch s mužmi sa zamilovala do svojej najlepšej kamarátky a hneď o tom napísala aj knihu s názvom Ako chcete… Láska je láska.

2

 

3. Jodie Foster

Notoricky známa herečka má dvoch synov. Na predávanie Zlatých glóbusov v roku 2013 oznámila svoj coming out a rok nato si vzala svoju partnerku.

3

 

4. Neil Patrick Harris

Legendárny a božský balič zo seriálu Ako som spoznal vašu matku je asi najväčším paradoxom tohto rebríčka. Aj keď sa nikdy za svoju orientáciu nehanbil a dnes už má s manželom aj dvojičky, ktoré vynosila náhradná matka, mnohým ženám tým zlomil srdce.

4

 

5.  Ian McKellen

Známy ako kúzelník Gandalf. Svoju homosexualitu nerieši a otvorene o nej rozpráva už dlhé roky.

5

 


6. Greta Garbo

Prvá žena vamp, svet jej ležal kvôli jej kráse pri nohách. Dodnes sa jej životopisci nevedia dohodnúť, ako to bolo s jej orientáciou. Zhodujú sa však minimálne na jej bisexualite.

6

 

7. Alan Cumming

Je to multifunkčný herec, spisovateľ a aktivista. Okrem seriálov a filmov ho môžete vidieť aj na divadelnom javisku. Žije so svojím partnerom Grantom Shafferom.

7

 

8. Cary Grant

Veľký miláčik žien, ktorý tajne pokukoval po mužoch. Svoje túžby maskoval až štyrmi manželstvami, z ktorých vzišlo jedno dieťa, dcéra Jennifer.

8

 

9. Anthony Perkins

Preslávil ho film Psycho. So svojou orientáciou bojoval celý život. Najprv sa hlásil k homosexualite, neskôr išiel na liečenie a nakoniec sa oženil a mal dve deti. V roku 1992 zomrel na AIDS.

9

 

10.  Wentworth Miller

Do tohto krásavca, známeho z filmu Útek z väzenia, sa zamilovali mnohé diváčky. Dlhé roky podozrenia o svojej sexualite odmietal, nakoniec sa však v roku 2013 priznal.

10

 

 

11. Victor Garber

Celý život hral po boku krásnych žien. Pred štyrmi rokmi sa však priznal k homosexualite.

11

 

12. David Hyde Pierce

Preslávil sa ako psychiater Niles Crane v seriáli Frasier.  Za túto rolu si vyslúžil aj cenu Emmy. K svojej homosexualite sa priznal až v roku 2007 a hneď rok nato sa oženil s americkým producentom Brianom Hangrovom.

12

 

13. Theodore Raymond Knight

Máte radi seriál Chirurgovia? Potom určite poznáte tohto fešáka, ktorý svoju hereckú kariéru zahájil už v piatich rokoch. Tri roky je vydatý za Patricka Leahyho.

13

 

14. Sara Gilbertová

Neskrotná Darlene zo seriálu Roseanne má už cez štyridsať a za sebou dve lezbické manželstvá. Má z nich tri deti, pri dvoch je biologickou matkou. Aktuálne je vydatá za hudobníčku Lindu Perry.

14

 

15. Russell Tovey

Že je gay zistil už v šestnástich, tajil to však do osemnástich. Dlho sa vyrovnával s tým, ako to povedať rodine. Hovorí, že medzi homosexuálmi nenašiel žiadne vzory, s ktorými by sa mohol identifikovať.

15

 

16.  Richard Chamberlain

Kňaz zo seriálu Vtáky v tŕni mal prvého známeho priateľa už v 70. rokoch a bol ním herec Wesley Eure. Už v tej dobe bol idolom ženských sŕdc. Potom mal po svojom boku ešte niekoľko partnerov a pozbieral nemálo hereckých ocenení. So svojím súčasným partnerom žije na Havaji.

16

 

17. Ricky Martin

Slávny hlavne ako spevák, no je zároveň aj hercom. Zahral si v niekoľkých telenovelách. Aj keď randil so ženami, o jeho orientácii sa špekulovalo dlho predtým, ako sa v roku 2010 priznal, že je gay. Nikdy vraj žiadnu zo skúsenosti neľutoval a všetky svoje partnerky miloval. Náhradná matka, ktorá mu porodila dvojčatá zostala v anonymite.

17

 

18. Portia de Rossi

Kráska známa zo seriálu Ally McBealová. Pochádza z Austrálie a predtým, ako sa v roku 1994 presťahovala do Los Angels, živila sa modelingom. Dnes je vydatá za slávnu moderátorku a komičku Ellen DeGeneres, stihla však aj jedno manželstvo s mužom. Pred šiestimi rokmi vydala autobiografiu, v ktorej popisuje aj svoj boj s anorexiou a bulímiou.

18

 

19. Jane Lynch

Herečka, komička a speváčka známa ako telocvikárka zo seriálu Glee. Na svojom konte má mnoho významných cien. Je veľkou bojovníčkou za práva homosexuálov a 4 roky bola vydatá za psychologičku Laru Embry.

19

 

20. Jim Parsons

Sheldona Coopera zo seriálu Teória veľkého tresku obdivujú milióny fanúšikov. Už viac ako 10 rokov žije s priateľom, ktorý je od neho o 4 roky mladší. Nikdy sa za svoju orientáciu nehanbil. Okrem početných hereckých ocenení dostal aj ocenenie od asociácie podporujúcej gayov.

20

 

Zdroj: zeny.cz

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov