Video

Posádka tanku to prehnala s rýchlosťou. Výsledok „driftu“ uvidíš na videu


videní: 13.3K

Možno sa už k tebe dostalo video, ako tank M1 Abrams driftuje po zľadovatenej trati v Nórsku. Video nebolo natočené náhodne. Vojaci sa vďaka tomu učili ovládať svoje kovové stroje na zľadovatených cestách.

Nasledujúce video je však mierne odlišné. V ňom ti predstavíme ruskú súťaž tankov, počas ktorých môžu vodiči tankov predviesť svoje zručnosti v šoférovaní takéhoto obrovského kolosu. V prvom rade, tank musí zdolať 90 stupňovú otočku pri vysokej rýchlosti. Potom si to tank nasmeruje do masívnej vodnej nádrže, kde je zrejme cieľom o vyvolanie čo najväčšieho rozruchu. Tank tak na okamih úplne zmizne v záplave vody a následne z nej vyletí čo najvyššou rýchlosťou von.

 

 

Nie každému sa to však podarilo podľa predstáv. Pre jedného vodiča, ktorý bol o niečo ambicióznejší ako ostatní, sa stala osudnou práve otočka o 90 stupňov. Zákrutou sa prehnal rýchlo, veľmi rýchlo! A čo sa vlastne stalo? To zistíš už v samotnom videu. Posádke tanku sa samozrejme nič nestalo. Utrpeli iba zopár modrín a veľké sklamanie, keďže si to určite predstavovali inak. Nevadí, nabudúce sa to snáď už podarí.

Pozri si tiež infografiku

Porovnanie tankov: T-14 Armata vs. Abrams M1A2

 

Zdroj: warhistoryonline

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov