Video

Nôž zahriaty na 1000 °C vs. suchý ľad


videní: 6.1K

Nedávno sme ti priniesli článok v ktorom si mohol vidieť nôž zahriaty na 1000 °C, ktorý sa postavil proti rôznym predmetom v domácnosti. Celé to zakončila fľaša coca coly, ktorá nemala šancu. Článok nájdeš TU.

V dnešnom videu náš Mr. Gear znova rozpáli nôž na neuveriteľných 1000 °C, s ktorým sa pokúsi prerezať suchý ľad. A ako to celé dopadlo? To sa dozvieš vo videu.

Spočiatku sa extrémne zahriatému nožu postavila čokoládová postavička, ktorá, samozrejme, nemala najmenšiu šancu. Nasledovali vajíčka, najprv surové a potom uvarené „na tvrdo“, tiež bez akejkoľvek šance. Mimochodom, zaujímavý spôsob, ako si spraviť vajíčko.

Po nich prišli na rad postavičky z kultovej filmovej série Star Wars z bližšie nešpecifikovaného materiálu a vo veľkom finále sa ukázal už spomínaný suchý ľad. Na tom je najzauímavejšie to, ako rýchlo dokáže extrémne zahriaty nôž ochladiť tak, aby sa ho autor videa pokojne mohol dotknúť rukou.

Mimochodom, kanál MrGear má 4,7 milióna odberateľov a celkovo vyše 800 miliónov zhliadnutí videí. Áno, aj takto sa v dnešnej dobe dá živiť. 🙂

 

 

 

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov