Zaujímavosti

Čo nás naučili princezné v klasických rozprávkach?


videní: 11.8K

Už x-krát si videl šialene smutnú princeznú či Shreka? A stále majú niečo do seba… Tie klasické príbehy, pri ktorých cítiš, že život je na chvíľu rozprávkou. Vyrástli na nich už naše mamky. Aj keď majú desaťročia a ty poznáš všetky repliky naspamäť, stále si ich pozrieš znova a znova.  Prečo? Pretože to čaro nikdy nevymizne. My ti ponúkame aj nový pohľad na klasické princezné. Čo nás naučili?

 

Popoluška

Klasická Popoluška v mnohých podaniach učarovala snáď každému. Je nádherná a v podaní Libuši Šafránkovej tak očarujúca. Ukázala ti, že i na párty, kde si sťatý natoľko, že stratíš topánku, môžeš nájsť lásku svojho života. Okrem toho vďaka nej vieš, že ak si šedá myška, strapatá a ufúľaná, môžeš sa stať krásnou princeznou. Stačí k tomu len pár suchých plodov liesky a dobrý plán.

 

Šialene smutná princezná

Ak si svojho princa ešte nenašla, táto princezná v podaní Heleny Vondráčkovej je pre teba odteraz vzorom! Aj ty denne počúvaš, že keď sa budeš naďalej takto tváriť, nikto si ťa nevezme? Svitla pre teba nádej. Veď aj depresiou sužovaná Helenka si našla svojho princa na bielom koni. Už je potrebné iba dodať, že láska účinkuje lepšie ako antidepresíva a čierna naozaj zoštíhľuje.

 

 

Princezná so zlatou hviezdou na čele

Snáď žiadna z princezien nemá tak trefnú prezývku, ako prekrásna Lada. Hviezda na jej čele je snáď neprehliadnuteľná. Pokiaľ si, pravdaže, neoblečie nesprávny kožúšok. Vtedy by ťa nespoznal ani vlastný zamestnávateľ. A tak je pre teba oddnes nevyhnutnosťou ten tridsiaty ôsmy čierny sexy top, v ktorom si ťa už tvoj sused musí všimnúť! Veď predsa šaty robia človeka.

 

Šípková Ruženka

Aké originálne meno! Ale podstatnejšie je, že s touto princeznou sa stotožní takmer 90% žien. Nielenže na svoju prvú ružu čakala takmer do dvadsiatky, navyše sa jej veľmi nechce vstávať. Tej by nepomohla ani možnosť „Odložiť“ na budíku. Aj napriek tvojej lenivosti sa však do teba niekto zaľúbi. Musíš len vyzerať mega dobre v spánku.

 

Princezná Fiona

Toto je asi jedna z najkrajších moderných rozprávok, ktoré nám ponúkajú v televízii. Naučí ťa, že prefackať rad mužov nie je vôbec nesprávne. Navyše je Fiona živý dôkaz, že aj keď si tlstá, že by jeden plakal a žiadne diéty ti nezaberajú, máš nezdravo zelenú farbu a v skrini iba jedny použiteľné šaty, aj napriek tomu všetkému si dokážeš nájsť pána Božského. Hoc keby ťa to málo stáť nekonečne dlhé roky čakania.

 

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov