Video

Dôkaz, že pokúšať sa vybrzďovať nákladiak nie je až taký dobrý nápad


videní: 8.8K

Už viackrát si mohol na internete vidieť video, na ktorom sa pokúšajú vodiči automobilov blokovať a spomaľovať nákladiak. Najčastejšou príčinou takýchto situácií na cestách je pomsta zo strany spomaľujúceho vozidla. Nie je nič horšie, ako keď sa pred teba v plynulej premávke zaradí auto, ktoré začne z ničoho nič a bezdôvodne brzdiť. A teraz si predstav, že to niekto robí schválne, len aby ti oplatil niečo, čo si sám vsugeroval do hlavy. Tak ako v tomto prípade.

Video začína na diaľnici, kde sa vodič kamiónu Dave Walker pre plynulosť premávky zaradzuje do stredového pruhu, aby tak uľahčil pripojenie ostatných vozidiel na diaľnicu. Pár aut ho predbehlo, no červená Honda ho nie a nie obehnúť. Tak sa rozhodol zaradiť naspäť do ľavého pruhu, keď v tom sa rozhodla Honda kamión obiehať. Môžeš to vidieť na videu, kde si to šofér všimol a trhol volantom späť do stredného pruhu. V tom okamihu ho vodič Hondy obehol, zaradil sa pred neho a rozhodol sa zabrzdiť.

 

 

Toto by mal problém ubrzdiť aj vodič na normálnom aute, nie to ešte na 44-tonovom kolose. Nič iné ako zrážka sa ani nedalo očakávať. To by však nebolo všetko, incident pokračoval ďalej, keď sa oba automobily snažili odstaviť na krajnici. V tom sa vodič Hondy znova rozhodol prudko zabrzdiť a tak znova nasledoval náraz. To sa zopakovalo ešte raz. Takže celkovo do seba narazili až trikrát.

A ponaučenie? Aj keď možno vodič kamióna ohrozil vodiča v červenej Honde (chýba videozáznam, ktorý by poukazoval na to, čo sa dialo za kamiónom), rozhodne ho nemal trestať prudkým brzdením, keďže škodu hlavne napáchal sebe a k tomu všetkému má vodič aj video dôkaz o tom, že vodič brzdil bezdôvodne.

 

Zdroj: youtube
Foto: youtube

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov