Zaujímavosti

Na strážnika zaútočil väzeň. Keď posily neprišli, iný väzeň neváhal a strážnika zachránil


videní: 2.9K

Istý väzeň sa rozhodol zachrániť strážnika po tom, čo bol napadnutý iným väzňom.

24-ročný Tashka Maret bol obvinený z napadnutia strážnika Matthewa Hudsona vo väzení v americkom Stillwater v Oklahome začiatkom tohto mesiaca. Maret sa vypýtal na toaletu a na Hudsona zaútočil po tom, čo otvoril dvere bunky.

Hudson okamžite volal posily, ale nikto mu na pomoc neprišiel. Maret ho v istom momente chytil zozadu, zdvihol a hodil ho o zem. Túto situáciu si môžeš pozrieť na bezpečnostných záberoch nižšie.

Situácia pre dôstojníka nevyzerá dobre, keď spadne na zem a nikto mu nejde na pomoc. Potom sa  však stalo niečo niečo zvláštne a možno nečakané – strážnikovi prišiel na pomoc iný väzeň.

Druhý väzeň útočníka okamžite spacifikoval. Robert Hammock čakal na prepustenie zo zariadenia, keď pribehol na pomoc strážnikovi. Rozpočtové škrty v poslednej dobe spôsobili pokles počtu personálu.

Úrady sú vďačné, že Hammock zachránil strážnika Hudsona a dúfajú, že tento typ nehody sa nebude opakovať. Maret čelí obvineniu z ublíženia na zdraví a z napadnutia policajta a mohol by stráviť až päť rokov vo väzení.

 

 

 

Zdroj: dailymail.co.uk

 

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov