Foto

Revolučná umelá inteligencia vygenerovala pozadie na známych fotografiách

umelá inteligencia

videní: 9.8K

Niet pochýb o tom, že umelá inteligencia sa rozvíja obrovskou rýchlosťou a každý deň vidíme, ako pokročila k lepšiemu. Každý deň sme tak šokovaní, pretože objavujeme nové a nové veci.

Názory ľudí na tieto technológie sú rôznorodé. Niektorí sú z umelej inteligencie ohromení a nadšení, pretože im dokáže pomôcť v ich každodennej práci, zatiaľ čo iní tento výdobytok nenávidia, pretože svoje “zručnosti” získava inšpiráciou od iných, skutočných umelcov. Sú aj takí ľudia, ktorí o tom možno niečo počuli, ale nezaujíma ich to a tak túto tému nepreskúmavali podrobnejšie.

Čoraz viac softvéru začalo zavádzať funkcie založené na umelej inteligencii. Umelá inteligencia sa tak stala akýmsi trendom a výnimkou nie je ani spoločnosť Adobe. Ich Photoshop nedávno vydal nový nástroj “AI Generative Fill”, po slovensky akási “Generovaná výplň umelou inteligenciou”. Tento nástroj umožňuje napríklad odstraňovať nechcené objekty z pozadia, pridávať objekty do obrázka alebo rozširovať a generovať samotné okraje fotografie. Používateľ Twitteru StepnEurope sa rozhodol otestovať najnovšiu funkciu a použiť ju na rozšírenie obľúbených fotografií, ktoré ste určite na internete už videli. Musíme povedať, že experiment priniesol pôsobivé výsledky a v redakcii tak v tomto nástroji vidíme skvelú príležitosť a svetlú budúcnosť. Pôvodná fotografia sa nachádza v rámčeku – zbytok je vygenerovaný umelou inteligenciou.

Malé milé dievčatko v pozadí s horiacim domom určite poznáte

Taktiež ako tohto zamysleného chlapa. Na pozadí môžete vidieť mierne nedostatky ale výsledok je naozaj skvelý

Obed na vrchole mrakodrapu dostáva nový rozmer

Harold, schovaj tú bolesť

Bigfoot s perfektne dorobenou prírodou

Taktiež skvelý výsledok pri tejto známej fotografie z ktorej vzniklo neuveriteľné množstvo memečiek

1 2 3 4 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov