Luxusný život

10 celebrít, o ktorých ste nevedeli, že boli vo väzení

celebrít

videní: 7.3K

V dnešnej dobe obdivujeme a sledujeme životy celebrít s úžasom a fascináciou. Ich sláva a úspech nám často poskytujú únik z každodenných starostí. Avšak, za oslnivým leskom reflektorov sa skrýva temná stránka týchto známych osobností. V tomto článku vám predstavíme zoznam 10 celebrít, o ktorých ste možno ani netušili, že boli uväznené.

Tieto slávne tváre sa ocitli v centre kontroverzných udalostí, ktoré ich zaviedli za mreže spravodlivosti. Ich príbehy sú zmesou chytrých hláv, talentu a nepravdepodobných zvratov, ktoré im zmenili životy navždy. Možno budete prekvapení, ako niektorí z nich dokázali prekonať svoje ťažkosti a znovu nájsť cestu k úspechu, zatiaľ čo iní sa na svojej ceste ešte stále hľadajú.

Mark Wahlberg


V Apríli 1988 bývalý rapper vo veku iba 16 rokov vykonal sériu brutálnych a rasovo motivovaných útokov na dvoch Vietnamských mužov, pričom mal v krvi PCP. Wahlberg bol neskôr odsúdený za trestný čin napadnutia na dva roky väzenia, no odsedel si menej ako dva mesiace. Hviezda filmovej série Ted sa verejne ospravedlnila za jeho činy v roku 2006 a neskôr, v roku 2014 žiadal o milosť za jeho odsúdenie. Wahlberg neskôr zrušil svoju žiadosť o milosť po verejnej kontroverzii v opozícii voči návrhu.

Martha Stewart


Domáca majsterka vyvolala mediálne šialenstvo v júni 2003 po jej obvinení zo strany SEC (Americkej komisie pre cenné papiere a burzu), súvisiacim s jej rolou v prípade obchodovania s akciami ImClone. Stewartová bola neskôr odsúdená za marenie spravodlivosti a klamanie vyšetrovateľom na 5 mesiacov v nápravnom centre v Západnej Virgínii, prepustená bola v marci 2005.

Khloé Kardashian


Zakladateľka Good American bola odsúdená v roku 2008 po tom, čo porušila podmienky vyplývajúce z jej zatknutia v roku 2007 za jazdu pod vplyvom návykových látok. Aj cez to, že bola odsúdená iba na 30 dní väzenia, bola prepustená iba 3 hodiny po jej uväznení kvôli nedostatku miesta vo väzení

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov