Foto

Keď Photoshop zlyhá: Najhoršie a najzábavnejšie pokusy o úpravu fotografií

photoshop

videní: 10.1K

Photoshop je v posledných rokoch obľúbeným nástrojom nie len profesionálov. V dnešnom článku si ukážeme tie najhoršie a najzábavnejšie pokusy o úpravu fotografií.

Už ste niekedy videli fotografiu, ktorá jednoducho nevyzerala dobre? Pozadie bolo zvláštne, niečie stehná boli neskutočne malé alebo ruka záhadne zmizla z fotografie. Všetci vieme, aký rozšírený je dnes Photoshop. Používa sa takmer na každej obálke časopisu, pravdepodobne na každej fotke Kardashianok, ktorú sme kedy videli a dokonca aj Photoshop obľubujú aj niektorí naši priatelia. V tomto technologickom veku chcú ľudia vyzerať dokonale. Ak však chcete naozaj presvedčiť svojich divákov o tom, že vaša zmanipulovaná fotografia je reálna, mali by s týmto nástrojom vedieť zaobchádzať.

Na počesť všetkých nepodarených úprav sa zrodilo vlákno na Reddite s názvom Photoshop Fails. Nachádza sa tu zbierka tých najzábavnejších a najhorších úprav, aké ste kedy videli. Vychutnajte si túto zbierku a predstavte si, že niektoré z týchto fotografií možno naozaj vznikli ako reálne „záverečné“ dielo.

Tak toto sa veľmi nepodarilo. Kde bola ta tabuľa?

Chudák kôň, odniesli si to jeho nohy

Hračka pre vaše dieťa, ak je vaše dieťa satan

Zdá sa to byť legitímne, asi tam bola v skutočnosti

Počas covidu sa predajcovia museli prispôsobiť

1 2 3 4 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov