Foto

Takto sa odlišuje amatérsky fotograf od profesionálneho fotografa

fotograf

videní: 1.6K

Každý začínajúci fotograf musí čeliť jednému z najvážnejších problémov: musí vidieť svet iným spôsobom. Mnoho fotografov si myslí, že na peknú fotku je nutné mať neobyčajne krásne prostredie. No v skutočnosti stačí preprogramovať svoj mozog a vidieť veci z iného svetla.

“Mnohí amatérski fotografi sa ma pýtajú, kde nachádzam také úžasné miesta. Moja odpoveď je: otvorte oči, sú všade okolo vás. Naozaj nemusíte nikam chodiť. Toto bola jedna z mojich najväčších obáv, keď som prvýkrát začínal ako amatérsky fotograf. Myslel som, že musím hľadať tie najlepšie a najzaujímavejšie miesta, aby som mohol mať plnú kontrolu nad prostredím, v ktorom budem fotiť,” hovorí fotograf  Phillip Haumesser.

“No po chvíli som sa rozhodol, že fotografovanie budem brať ako výzvu, a nechal som svojich klientov, aby vybrali miesto fotenia. To ma prinútilo nájsť krásu úplne všade. A práve vtedy som zistil, že každé miesto môže byť krásne, stačí sa naučiť vidieť v ňom krásu. Tu je niekoľko fotiek, ktoré ukazujú, ako tieto miesta vyzerajú okom amatérskeho fotografa, a ako ich vidím ja.”

1.

amat_prof_1

2.

amat_prof_2

3.

amat_prof_3

4.

amat_prof_4

5.

6.

amat_prof_6

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov