Foto

10 mylných predstáv o zariadeniach, ktorým aj naďalej veríme

zariadeniach

videní: 7.7K

Mac nemôže chytiť žiaden vírus

Neexistuje žiaden operačný systém, ktorý by bol úplne imúnny voči vírusom. Existuje však niekoľko teórií o tom, prečo počítače so systémom MAC majú menej vírusov. Po prvé, vírusy sú vytvorené pre najpopulárnejší počítačový systém Windows. Po druhé, MAC OS má menej slabých miest, ale to neznamená, že je úplne imúnny. Počítače so systémom MAC sa stále môžu infikovať a nie sú imúnne na 100%.

Inkognito režim chráni tvoje dáta a súkromie

Mnohí užívatelia jednoducho nečítajú všetko, čo sa im v okne ich prehliadača objaví, keď si spustia režim “inkognito”. V skutočnosti sa vymažú iba lokálne údaje (cookies, história atď.). Akýkoľvek externý zdroj (navštívené stránky, poskytovateľ internetu) môžu naďalej sledovať tvoju aktivitu.

“Refresh” umožňuje, aby úlohy fungovali rýchlejšie

Tlačidlo “refresh”, ktoré stláčame na pracovnej ploche alebo v prehliadači počítača, aktualizuje všetky ikony podľa najnovších zmien. Povedzme napríklad, že si si zmenil názov priečinka, ale ten starý môžeš stále vidieť. Ak stlačíš tlačidlo “refresh”, názov priečinka sa zmení na nový. Niekedy sa však stane, že čas, ktorý ubehne počas stláčania tlačidla je dostatok času na to, aby počítač spracoval tvoju požiadavku a pracoval tak rýchlo, ako to zvyčajne robí. Vtedy sa ti preto zdá, že práve kliknutie na tlačidlo “refresh” pomohlo.

Svoj telefón môžeš nabíjať iba originálnou nabíjačkou, ktorá bola k telefónu pribalená

Originálne nabíjačky môžu tvoje zariadenia nabiť rýchlejšie. Vysokokvalitné alternatívne nabíjačky však pre tvoje zariadenia nepredstavujú žiadnu hrozbu a svoju prácu splnia rovnako ako originálne príslušenstvo. Samozrejme, lacné napodobeniny môžu tvoje zariadenie poškodiť, takže ak chceš ušetriť nejaké peniaze, nemal by si si kupovať neoriginálnu napodobeninu z aliexpressu.

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov