Foto

10 mylných predstáv o zariadeniach, ktorým aj naďalej veríme

zariadeniach

videní: 7.8K

Je pravda, že je nebezpečné nechať mobilný telefón celú noc v nabíjačke? Odpoveď je jednoduchá – nie je to nebezpečné. A toto nie je jediný mýtus o zariadeniach, ktoré sa medzi ľuďmi šíria už od nepamäti. Dnes ti ukážeme týchto 10 mylných predstáv o zariadeniach, ktorým ľudia veria a zrejme ešte dlhú dobu budú veriť. Je čas, aby sme zistili o aké mylné predstavy sa jedná, prestali im veriť a podelili sa o tieto nové poznatky s našimi priateľmi, ktorí určite privítajú takúto zmenu v živote.

Čím viac megapixelov, tým lepšia kvalita fotografie

Megapixely neovplyvňujú kvalitu alebo krásu fotografií, ovplyvňujú iba veľkosť fotografie. Existuje však množstvo iných dôvodov, prečo môže byť fotografia horšia alebo lepšia. Záleží tak na kvalite spracovania, optike, veľkosti senzora a samozrejme aj na zručnosti fotografa.

Telefón by si nemal nechávať celú noc v nabíjačke, pretože sa môže poškodiť batéria

Moderné telefóny majú aj moderné batérie, ktoré sa prestávajú nabíjať automaticky, keď sú plne nabité. Ak však telefón necháš v nabíjačke aj po plnom nabití, stane sa akurát to, že telefón má naďalej malú spotrebu energie. Takže by si mal telefón z nabíjačky odpájať kvôli šetreniu peňazí, určite však nemôže dôjsť k poškodeniu batérie.

Silnejší signál = lepšia kvalita zvuku

Aj keď je indikátor signálu siete plný, neznamená to, že spojenie bude perfektné. Indikátor zobrazuje iba silu signálu, ktorý sa dostáva k tvojmu zariadeniu z najbližšej veže – nepredstavuje kvalitu spojenia alebo rýchlosť internetu. Ak existuje veľa ďalších zariadení, ktoré používajú rovnaký zdroj signálu, môžu nastať problémy so spojením a to aj v tom prípade, ak je indikátor signálu plný.

1 2 3 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov