Kvízy

Optická hádanka: Iba 1% ľudí dokáže v priebehu 15 sekúnd nájsť všetky skryté tváre na tomto obrázku

optická hádanka

videní: 5.8K

Optická hádanka vďaka ktorej si otestuješ svoje IQ. Ľudia s vyšším IQ majú väčšiu pravdepodobnosť, že vyriešia túto hádanku. Iba 1% ľudí dokáže v priebehu 15 sekúnd nájsť všetky skryté tváre na tomto obrázku.

 

 

Táto malá hádanka poslúži dokonale na otestovanie tvojej pozornosti a všímavosti. V priebehu svojho života si musel vidieť množstvo rôznych optických ilúzií, hádaniek a rôznych kvízov, vďaka ktorým si si dokázal otestovať svoju všímavosť a pozornosť. Optická ilúzia dokáže obohatiť tvoju myseľ, hlboko ťa fascinovať a taktiež zaujať. Štúdie naprieč históriou ukazujú, že optické ilúzie a hádanky sú taktiež súčasťou oblasti psychoanalýzy, ktorá vrhá svetlo na to, ako dokážeme vnímať rôzne veci a situácie. U každého človeka je takéto vnímanie rozdielne – každý z nás má rôzny uhol pohľadu a vytvárame si tak rozdielne vnímanie. Dnes si ukážeme túto krásnu ilustráciu, na ktorej je vyobrazená dáma v záhrade. Na tejto ilustrácii sú ukryté 4 siluety ľudskej tváre a tvojou úlohou bude, tieto tváre nájsť.

 

 

Optická hádanka: Iba 1% ľudí dokáže v priebehu 15 sekúnd nájsť všetky skryté tváre na tomto obrázku

 

 

Ilustrácia, ktorú môžeš vidieť vyššie je vlastne takým menším hlavolamom pre deti a dospelých, aby si otestovali silu svojho mozgu, vnímanie a všímavosť – dokonca tak trocha aj predstavivosť. Na tejto ilustrácii môžeš vidieť dámu, ktorá stojí v krásnej záhrade. V tejto záhrade sa nachádza fontána. Tvojou úlohou je nájsť všetky 4 ukryté siluety ľudskej tváre. A aby sme nezabudli, máš na to približne 15 sekúnd. Ak sa ti to podarí v tomto časovom limite, zaradíš sa medzi 1% najlepších a najvšímavejších ľudí.

 

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov