Luxusný život

Liam Neeson odhalil, prečo nemá rád natáčanie intímnych scén

Liam Neeson

videní: 5.9K

Liam Neeson odhalil, prečo nemá rád natáčanie intímnych scén. V úprimnom komentári sa priznal, že sa cíti nekomfortne už aj pri sledovaní takýchto scén v iných filmoch.

Natáčanie intímnych scén pred kamerou môže byť pre niekoho poriadne citlivým momentom a nie je nezvyčajné, že niektorí herci majú určité výhrady pri natáčaní takýchto scén. Napriek desaťročiam skúseností na obrazovke, herec Liam Neeson nedávno priznal, že stále existuje jedna vec, pri ktorej sa necíti komfortne. Zároveň dodal, že natáčanie intímnych scén nie je jeho parketou.

 

 

 

 

Vyjadrenie herca prichádzajú po komentároch Penna Badgleyho, ktorý sa nedávno dostal na titulky pre svoje rozhodnutie už nenatáčať intímne scény pre svoj seriál You. Pokiaľ ide o Neesona, povedal ,že by sa im radšej úplne vyhol. “Áno, absolútne súhlasím a podporujem ho. Nerád ich robím. Tých scén som robil dosť veľa a radšej by som to nechal na fantáziu.”

Herec tiež priznal, že nerád sleduje intímne scény vo filmoch alebo televíznych reláciách. “Budem úprimný. Keď vidím sexuálnu scénu, nemôžem sa na ňu pozerať. Hanbím sa,” priznal Liam Neeson. Hviezda 96 hodín dodala: “viem, že je to hrané, ale nepotrebujem to vidieť.”

 

 

 

1 2 »

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov