Zaujímavosti

Mimozemšťania a ich potenciálny výzor 2. časť

Mimozemšťania a ich potenciálny výzor

videní: 3.1K

Prinášame vám pokračovanie druhej časti série článkov o potenciálnom výzore mimozemšťanov.  Pozrieme sa spoločne na manželov Hillovcov, ktorí boli údajne unesení a ktorí boli následne podrobení hypnóze pre zistenie ďalších faktov. Pohodlne sa usaďte a poďme na to.

Telá zobrazené v neslávne preslávených záberoch „roswellskej pitvy“ sa zhodujú s popismi mimozemšťanov, ktoré sme uviedli v prvej časti článku. Tí, ktorí veria v existenciu mimozemšťanov ich považujú za nevyvratiteľný dôkaz ich existencie. Tieto údajné dôkazy sa taktiež používajú k podpore tvrdení, že existuje spiknutie na utajenie prítomnosti mimozemšťanov, dokonca snáď spojenectvo niektorých popredných vlád s mimozemšťanmi. To je samozrejme mimoriadne ťažké podozrenie, obzvlášť pre to, že zo všetkých typov návštevníkov z kozmu unášajúcich pozemšťanov sa práve chovajú sivé bytosti najbezohľadnejšie. Zvedavosť, akú prejavujú k ľudskej rase, nepozná, ako sa zdá – hraníc.

Situácia, v ktorej sme a v ktorej existencia mimozemšťanov nie je dokázaná, je rozsah vedomostí, ktoré o nich údajne máme k dispozícii, pozoruhodne veľký. Niektoré podrobnejšie informácie o ich aktivitách sme získali od ľudí, ktorí tvrdia, že nimi boli unesení. Práve títo jedinci podali popis stretnutia a zodpovedali mnoho otázok týkajúcich sa mimozemských foriem života, napriek tomu, že o týchto výpovediach sa dá pochybovať.

Jeden z najznámejších prípadov únosov mimozemšťanmi – prípad manželov Betty a Barney Hillovcov – odhalil niekoľko zaujímavých faktov o pôvode týchto údajných bytostí. Keď Hillovci uviedli, že boli unesení behom návratu z dovolenky v Kanade, boli pri overovaní podrobení hypnóze, aby sa zistili skryté informácie, ktoré sa im dostali do podvedomia behom únosu a na ktoré si vo vedomí nespomínajú. Betty rekapitulovala diskusiu s mimozemšťanmi týkajúcu sa ich sídla vo vesmíre. Stále pod vplyvom hypnózy načrtla mapu hviezdnej oblohy, aby ilustrovala, čo jej mimozemské bytosti zvestovali. Preštudovaním mapy bolo zistené, že Betty správne nakreslila dvojhviezdu Zeta Reticuli vzdialenú 37 až 38 svetelných rokov od Zeme. Po tomto objave mnoho ľudí uverilo, že práve táto dvojhviezda je domovom mimozemšťanov. Zatiaľ však neboli objavené žiadne planéty obiehajúce túto dvojhviezdu, ale je možné, že rozvojom vedy a prieskumných zariadení sa planéty aj v tejto oblasti neskôr objavia.

Zdroj: NBC | topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov