Zaujímavosti

Čo bude IN v roku 2020? Tieto trendy idú bokom…

trendy

videní: 2.9K

V módnom priemysle prichádzajú a odchádzajú trendy rýchlejšie, ako si vieme predstaviť. Takže keď hovoríme, že už niečo nie je moderné, neznamená to, že tieto trendy úplne zmiznú. Trendy väčšinou trvajú jednu, dve alebo dokonca tri sezóny. Preto tieto štýly nezmiznú cez noc, ale trochu ustúpia, aby sa vytvoril priestor pre nové doplnky, látky, modely a potlače v módnom priemysle.

Mušle

10 trendov, ktoré v roku 2020 zmiznú

Mušle dominovali v šperkoch v roku 2019. Videli sme ich na náušniciach, náhrdelníkoch, náramkoch a dokonca aj na peňaženkách. Tento rok ustúpia a vytvoria priestor pre klasické a elegantné perly.

Trendy slamený klobúk nahradia šiltovky

10 trendov, ktoré v roku 2020 zmiznú

Ochrana v lete pred slnkom je dôležitá. Kým v minulom roku určili trend slamené klobúky, v roku 2020 sa budú za jeden z jej obľúbených doplnkov považovať čiapky. Vyzerajú krásne a dávajú ženám bez námahy svieži a krásny vzhľad.

Slamená taška

10 trendov, ktoré v roku 2020 zmiznú

To neznamená, že slamené tašky už nebudú budúcu sezónu moderné. Od tejto chvíle však milovníci módy začnú investovať do korálkových tašiek, aby vytvorili neformálny a elegantný vzhľad.

Otvorená päta

10 trendov, ktoré v roku 2020 zmiznú

Pokiaľ ide o obuv, môžeme sa rozlúčiť s otvorenou pätou a uzavretou špičkou. Sandále so štvorcovými špičkami sú trendy a uvidíš ich v roku 2020 všade.

Pruhy

10 trendov, ktoré v roku 2020 zmiznú

Poďme hovoriť o vzoroch. V roku 2019 zožali pruhy absolútny úspech, a to najmä farebné pruhy. To, čo v nadchádzajúcich sezónach bude obrovským hitom sú však umelecké a farebné košele s farebnými kravatami, ktoré už visia v šatníkoch mnohých módyznalých ľudí.

Trendy neutrálne tóny

10 trendov, ktoré v roku 2020 zmiznú

Tie pastelové a neutrálne farby, ktoré vládli vlani celé leto, budú striedať žiarivé neónové tóny. Plážové oblečenie bude plné jasných farieb. Užiješ si naozajstný farebný hurikán!

Capri nohavice

10 trendov, ktoré v roku 2020 zmiznú

Boli sme nadšení, keď sa dostali opäť do módy. Krátke a svieže, perfektné na letnú sezónu. Zostanú populárne, ale získajú nový vzhľad ako rozšírené a bohato zdobené džínsy. Tento dizajn sa stane dokonalým vintage a módnym trendom pre každú ženu.

Jaguar vzor

10 trendov, ktoré v roku 2020 zmiznú

Potlač zvierat neprestáva byť trendom roky a prešiel do podoby nevyhnutného vybavenia pre každú šatníkovú skriňu. V roku 2020 jaguára nahradia zebry.

Mama džínsy

trendy

Najpopulárnejším džínsovým modelom v posledných sezónach sú bezpochyby mama džínsy. Tento rok v lete sa však nohavice stanú ešte väčšie. Dizajn týchto nohavíc je na úrovni pásu vyšší.

Prírodné tkaniny

10 trendov, ktoré v roku 2020 zmiznú

Bavlna a ľan, ktoré majú neutrálnejší štýl, boli v minulej sezóne veľmi trendy. Teraz sa vrátime v čase, aby sme znovu objavili zabudnutý materiál: organzu, ľahkú a priehľadnú látku, vďaka ktorej sa budeš počas leta cítiť krásna a veselá.

Zdroj: Brightside topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov