Zaujímavosti

Vysnívané auto sa môže stať realitou! Ako na to?


videní: 1.9K

Aj vysnívané auto sa môže stať realitou. Sleduj TV show, v ktorej ti skúsený obchodník Mike Brewer poradí, ako na to…

Obchodník Mike Brewer a jeho spoľahlivý mechanik Marc “Elvis” Priestly sú známi tým, že sa snažia vrátiť starým autám zašlý lesk a krásu a niečo pri tom zarobiť. V najnovšej rade TV reality show Wheeler Dealers (Wheeler Dealers) s podtitulom Vysnívané auto (Dream Car), ktorú môžeš sledovať od stredy 22. januára od 20 hodiny na Discovery Channel, pomáha milovníkom áut vymieňať ich nechcené vozidlo za svoje vysnívané auto.

vysnívané auto

Max Brewer je britský novinár, producent a najmä obchodník s autami, ktorý sa preslávil ako hlavná hviezda motoristických televíznych relácií a ktorý je známy tým, že dokáže lacný automobil premeniť na super vysnívané auto. Prvá séria reality šou Wheeler Dealers (Wheeler Dealers) bola uvedená v roku 2003 a od tej doby sa relácia teší medzi divákmi veľkej obľube.

V najnovšej sérii čaká na špičkového predajcu automobilov Mika Brewera doposiaľ najťažšia úloha: bude totiž pomáhať svojim zákazníkom získať ich vysnívaná vozidlá. Spoločne so svojím spoľahlivým mechanikom Marcom “Elvisom” Priestlym bude vynaliezavým spôsobom zvyšovať hodnotu existujúcich áut zákazníkov. Tie následne predá so ziskom a prijatú sumu opakovane investuje do rôznych obchodov, na ktorých konci stojí vysnívaný automobil.

Mike v jednotlivých dieloch poodhalí tajomstvo svojho remesla, kedy na aukciách či v zberných dvoroch získava kúsky, ktorých hodnotu dokáže zvýšiť. S divákmi sa podelí aj o svoje vedomosti na trhu s automobilmi a o to, ako uzatvárať obchody, aby sa vlastníctvo vysnívaného automobilu stalo realitou.

vysnívané auto

Wheeler Dealers sú jednou z najobľúbenejších a najdlhšie vysielaných motoristických show v dejinách televízneho priemyslu. Spoločnosť Discovery reláciu vysiela po celom svete a napr. v roku 2018 dosiahla globálna sledovanosť 156 miliónov divákov. Simon Downing, Senior Vice President, vedúci edície fakty a šport Discovery UK: “Sme radi, že Wheeler Dealers môžu doplniť skladbu našich stále obľúbenejších motoristických relácií. Táto relácia má obrovskú fanúšikovskú základňu po celom svete, ktorá túži po ďalších a ďalších hodinách tohto programu. Nová séria ukáže vedľa chytrých obchodov a mechanických vylepšení s úplne novým prvkom, kedy Mike pomáha milovníkom áut získať ich vysnívané auto.”

 

Zdroj: Discovery topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov