TOP 10

TOP10: Najhoršie vianočné katastrofy aj s riešením!

TOP10: Najhoršie vianočné katastrofy aj s riešením!

videní: 2.0K

Na Vianoce chceme mať všetko dokonalé, úžasné, vyblýskané… No nie vždy sa to dá. Murphyho zákony totiž platia pre všetkých a v takýchto situáciách dvojnásobne. Čo ak sa aj na teba začnú tieto Vianoce sypať všetky katastrofy sveta? Nič sa neboj, TOP10 má pre teba riešenie na všetky vianočné katastrofy, ktoré ťa môžu postretnúť!

1. Aperitív

K Vianociam jednoducho patrí jedno na zdravie. Ak náhodou (naozaj sa to stáva) zabudneš kúpiť nejaký aperitív, nezúfaj! Čerpacie stanice budú otvorené aj počas sviatkov!

2. Kapor

Kapor je tiež len ryba. A ryby vedia plávať. Preto sa môže ľahko stať, že kapor si to jednoducho na poslednú chvíľu rozmyslí a pôjde svojou cestou. Čo ak ti odpláva kapor tesne pred štedrovečernou večerou? Zadováž si do mrazničky rybie prsty. Ber to ako poistku. Prsty totiž plávať nevedia.

katastrofy

3. Svokra

Ak náhodou tieto Vianoce napadne sneh, svokra uviazne niekde v záveji a nestihne prísť na večeru, čo urobíš? Presne tak! Nič…

4. Darčeky

Ak nestíhaš kúpiť darček alebo jednoducho nemáš chuť ísť do preplnených obchodov, máme pre teba riešenie! Zober si papier a fixku. Na papier nakresli srdce a doňho napíš nejaký pekný citát (nájdeš na nete) o rodine a láske. Handmade darčeky majú najväčšiu hodnotu!

katastrofy

5. Darčeky pre teba

Ak dostaneš niečo, čo ťa sklame, riešenie je jednoduché. Milo sa usmievaj. Môžeš si to natrénovať vopred pred zrkadlom.

6. Stromček

V dnešnej dobe sa už na stromček dávajú bezpečnostné svetielka. Ak si však potrpíš na klasickú výzdobu, ľahko sa ti môže stať, že vianočný stromček začne horieť. Čo ak ti zhorí stromček? Maj doma počas Vianoc jednu väčšiu vázu. Ak by si náhodou prišiel o svoj stromček, jednoducho počkaj, kým bude vonku tma a choď si odlomiť aspoň 5 halúzok z najbližšej jedle či borovice. Vo váze sa budú pekne vynímať a ak zachrániš nejaké tie ozdoby, neváhaj ich použiť.

katastrofy

7. Vianočné gule

Ak si zabudol tento rok kúpiť vianočné gule na stromček, použi zvončeky alebo hviezdy.

8. Televízor

Môže sa stať, že sa ti počas sviatkov pokazí televízor a ty si nebudeš môcť pozrieť svoju obľúbenú vianočnú rozprávku. Našťastie existuje internet a množstvo stránok, cez ktoré si môžeš pozrieť online filmy aj seriály.

vianocne_Filmy

9. Internet

Okrem televízora sa ti pokazí aj internet. Toto je definícia katastrofy. Čo teraz? Vráťme sa spolu do doby kamennej, ešte pred vynájdením internetu a televízora sa ľudia rozprávali. Uvidíš, ako rýchlo ti zbehne čas, ak budeš komunikovať so svojimi blízkymi.

10. Svokra po druhé

Keď sa svokra predsa len dostane zo záveja a príde k vám na Vianoce v plnej paráde. Vtedy ďakuj všetkým vyšším silám, že ti funguje televízor a internet.

Zdroj: topdesat

b
Komentáre

Sociálne siete

facebook  

Odporúčame

HS-logo

TOPdesat.sk copyright © 2023 | Všetky práva vyhradené

Hore
});

online geldanlagen geldanlagen

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov